Düzce Üniversitesi Rektörlüğü tarafından şeffaflık ilkesi çerçevesinde altı aylık dönemlerle “Son Altı Ay Sunumları” adı altında gerçekleştirilen toplantıların onüçüncüsü, üniversitenin konferans salonunda gerçekleştirildi. Rektör Şerifoğlu, üniversitede düzenlenen önemli etkinliklere ağırlık verdiği sunumunda, son dönemde açılan onkoloji merkezi ile ilgili olarak “Bölgenin ve Düzce’nin ihtiyacı olan bir merkezi, genç bir ekiple açtık” ifadelerini kullandı. “Üniversitemiz kuruluş felsefesini oluşturan iş birliği, güç birliği, gönül birliği kapsamında birçok yeni anlaşmalara imza attık” diyen Şerifoğlu, patent sayısı konusunda da büyük gelişme kaydedildiğinin altını çizdi. Şerifoğlu, “Eğitim alanında getirdiğimiz yenilikçi politikalar ile öğrencilerimizin de patent almalarını sağladık.” şeklinde konuştu.


Kampüs alanında birçok projenin sürdüğünü belirten Rektör Şerifoğlu, yerleşke alanına yapılacak cami hakkında Diyanet İşleri Başkanı ile görüştüklerini belirterek, “Hayalimdeki camiyi Diyanet İşleri Başkanımıza anlattım. O da sağ olsun ertesi hafta Üniversitemizi ziyaret etti. Bizlerle fikir alışverişinde bulunarak projemizi destekledi.” dedi.


Paydaşlalar bir araya gelmeye özen gösterdiklerini belirten Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu, üniversitenin tanıtımı noktasında da “Bu yıl üniversitemizi sadece yurt içinde değil yurt dışında da tanıtma çabalarımız sürüyor. Amerika’da Tassa Konferansı'na katıldık. Azerbaycan ve Almanya’da gerçekleştirilen üniversite tanıtım fuarlarına katıldık.” ifadelerini kullandı.

 

 

Haber,C.Üstüner