Milli Eğitim Müdürü Yusuf Sezer, ilköğretim haftası etkinlikleri kapsamında Çamköy İlköğretim Okulu öğrencilerini makamında ağırladı. Sezer ziyaret sırasında İlköğretim Haftası'nda yeni eğitim yılına ilişkin beklentilerini de anlattı.

Çamköy İlköğretim Okulu Ana Sınıfı öğrencisi Semih Kütük, İlköğretim okulu öğrencisi Enes Çavuşoğlu, Çamköy İlköğretim Müdür yardımcısı İmran Altun ve Öğretmen Adem Korkmaz; Milli Eğitim Müdürü Yusuf Sezer'i makamında ziyaret ettiler.Çamköy İlköğretim Öğretmen ve öğrencilerini oldukça sıcak bir şekilde karşılayan Sezer, misafirlerine hediyeler verdi.

Milli Eğitim Müdürü Yusuf Sezer, haftanın anlamına ilişkin konuşmasında, okulların açıldığını, son derece yoğun bir eğitim haftası içinde olduklarını söyledi. Sezer, geçtiğimiz yıl yedi öğrencinin hayatını kaybettiğini, bunlardan birinin sağlık sorunu nedeniyle, üçünün silahtan, üçünün ise trafik kazasında öldüğünü söyledi. Son olarak hayatını kaybeden Muhammet Keleş'e rahmet, ailesine ise başsağlığı dileyen Sezer, bu sayının çok fazla olduğunu, önümüzdeki eğitim yılının kayıpsız bir yıl olmasını dilediğini ifade etti.

Sezer, geçtiğimiz yıl OKS sınavında alınan başarının ÖSS sınavına yansıması için yoğun bir çalışma temposu içine girdiklerini, bunun sağlanması için Vali Bülent Kılınç'ın büyük desteğini gördüklerini, Milli Eğitim Çalışanları ve öğretmenlerin bu amaca ulaşmak için tüm enerjilerini ortaya koyacaklarını kaydetti. En önemli görevin velilere düştüğünü belirten Sezer, yeni eğitim yılının tüm düzce açısından başarılı olmasını dilediğini de sözlerine ekledi.