Düzce’de ,2021 -2022 eğitim – öğretim süreci bazı okullardaki eksikliklerle başladı. Pandemi nedeniyle 1 buçuk yıl okullarından uzak kalan öğrenciler, 6 Eylül’de ilk ders zilinin çalması ile sınıflarına koştu. Uzun bir sürenin ardından yeniden okul ve arkadaşları ile buluşan öğrenciler büyük mutluluk yaşadı.

Uzun süre eğitimden uzak kalan Cumayeri Nimet Pısak İlkokulu 2- A sınıfı öğrencileri, öğretmenlerinin derslere girmemesi nedeniyle eğitimden uzak kaldı. 14 gün boyunca her sabah okula giden ve öğretmenlerinin olmaması nedeniyle evlerine geri dönmek zorunda kalan minik öğrencilerin velileri, konu ile ilgili Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi’ne (CİMER) yoğun  şikayette bulundu.

CİMER’e yapılan bu şikayetlerin üzerine Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün devreye girmesi üzerine, sınıf öğretmeni bugün görevine başladı.

Sınıf öğretmeninin okulda görev yapmak istemediği ve tayin çıkartmak için derslere girmediği öğrenildi. Minik öğrenciler ise, 14 günün ardından eğitim görmenin mutluluğunu yaşadı.  

HABER: Savaş ARI