Okul yaptırarak eğitim açısından anlamlı bir yardıma imza atan Perihan Tulan için bugün program düzenlendi. Gürcü Çiftliği Köyü'nde yaptırdığı Perihan Tulan İlköğretim Okulu ile 200 öğrenciye eğitim fırsatı sağlayan Tulan'a bugün düzenlenen törenle Vali Bülent Kılınç tarafından teşekkür plaketi verildi.

“Şimdi 200” çocuğun var.”

Program sırasında yaptığı açıklamalarda yapılan yardımın önemli olduğunu belirten Vali Bülent Kılınç, “Perihan Hanımın hiç çocuğu yokmuş. Yaptırdığı bu okulla birlikte artık 200 çocuğu var. Onun sayesinde bu çocuklar eğitim görme fırsatı buldular. Eğitime yapılan bu yardımların ne kadar önemli olduğu öğrencilerin aldıkları eğitimle ortaya çıkıyor.” ifadelerini kullandı.

“Önemli bir hizmete imza attı.”

Yapılan bu yardımın eğitim açısından büyük önem taşıdığını belirten İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Sezer ise yaptığı açıklamada, “Burada öğrencilerle birlikte zamanımızı geçiriyoruz. Eğitim açısından yapılan yardım sayesinde böyle bir okul yaptırıldı. Burasının gerçekten bir okula ihtiyacı vardı. Yapılan bu hizmetle önemli bir yardıma da imza atıldı.” şeklinde konuştu.