Türkiye’de utanç verici görüntülerin adresi Düzce oldu. Düzce’de özel eğitime muhtaç çocukların eğitim gördüğü Körpeşler Mahallesinde bulunan Düzce Özel Eğitim Anaokulunda, okul müdürü ve arkadaşları, nargile keyfi yaptı. Bununla da yetinmeyen okul müdürü ve arkadaşları, nargile içerken çektirdikleri fotoğrafları, sosyal medya hesaplarından paylaştı. Fotoğrafların sosyal medyada yayılmasının ardından tepkilerin çığ gibi yükselmesi üzerine, fotoğraflar sosyal medyadan kaldırıldı.

Resmi kurumlarda sigara içmenin bile yasak olmasına rağmen, okul müdürünün dersliklerdeki bu davranışı pes dedirtti.

Konu ile ilgili Öncü Haber’in ulaştığı Okul Müdürü Adnan Kırca ise kendisini savunarak, “Nargile içenler okulda tadilat yapan inşaat işçileri. Ben o sırada orada yoktum. Okulların açılması öncesinde okulumuza öğretmenlerimizin kullanması için mutfak yapıyoruz. Okulumuzda sabahları eğitim verildiği için, bu çalışmaları gece yapıyoruz. Mutfak yapımı için gelen işçiler içmiş nargileyi, bizim bu olaydan haberimiz yok” dedi.

Nargile içildiği sırada okulda olmadığını savunan okul müdürü Adnan Kırca ise, fotoğraf karesinde yer aldığı göründü. Konu ile ilgili bir an önce Düzce Valiliği ve Milli Eğitim Müdürlüğü’nün harekete geçmesi bekleniyor.

HABER: Savaş ARI