Düzce Üniversitesi Rektörlüğü ve bağlı birimlerinde çalıştırılmak üzere İŞKUR aracılığıyla Sürekli İşçi alım ilanına çıkan Düzce Üniversitesi, başvuru listelerinde yer alan adaylardan “Sürekli İşçi Alım Sınavına" girecek adayları belirlemek amacıyla Noter huzurunda kura çekimi gerçekleştirdi.

Kamu Kurum ve Kuruluşlarında İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik'in 12'nci maddesi kapsamında, "Sürekli İşçi Alım Sınavına" girecek adayların, Noter huzurunda çekilecek kura ile belirlenmesi gerektiğinden, kura çekimi Düzce 2. Noteri Aygün Akyürek tarafından gerçekleştirildi.

Cumhuriyet Konferans Salonu’nda yapılan kura çekimine; Düzce Üniversitesi Genel Sekreteri Hasan Sadi Ateş, gözlemci olarak üniversitede faaliyet gösteren sendikaların temsilcileri, Düzce Üniversitesi Daire Başkanları ve görevli personeller ile basın mensupları katıldı. COVID-19 virüsü nedeniyle, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanlığı tarafından 6 Mart 2020 tarihinde yayınlanan “Koronavirüs (COVID-19) Hakkında Yükseköğretim Kurumlarında Alınacak Tedbirlere İlişkin Öneriler” gereğince kura çekimi, halk sağlığını korumak açısından başvuru yapanların katılımına kapalı olarak yapıldı.

Düzce Üniversitesi’nin youtube, twitter ve facebook sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanan kura çekiminde, Temizlik Görevlisi, Güvenlik Görevlisi ve Bakım Onarım Görevlisi asil ve yedek adayları belirlendi. 449 kişinin başvuru yaptığı Temizlik Görevlisi kadrosu için 64 asil, 64 yedek; 247 kişinin başvuru yapığı Güvenlik Görevlisi kadrosu içinse 40 asil, 40 yedek aday belirlendi. Düzce Üniversitesi’nin 202003 ilan kodlu Bakım Onarım Görevlisi kadrosu için 4 asil ve 4 yedek aday belirlenmesi gerekirken, yeterli başvuru olmadığı için 4 asil; 202004 ilan kodlu Bakım Onarım Görevlisi kadrosu içinse yine 4 asil, 4 yedek aday belirlenmesi gerekirken yeterli başvuru olmadığından başvuru yapan 2 kişi 2 asil aday olarak belirlendi.

Sürekli İşçi Alım Sınavı’na katılmaya hak kazananlar, 24 Mart 2020 tarihine kadar başvuru evraklarını Düzce Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı’na teslim etmeleri gerekiyor. Sözlü sınavda başarılı olan asil adaylardan başlamak üzere; Temizlik Görevlisi kadrosu için 16 kişi, Güvenlik Görevlisi kadrosu için 10 kişi, Bakım Onarım kadroları için içinse 1’er kişi olmak üzere toplam 28 kişi Düzce Üniversitesi bünyesinde göreve başlayacak.

Kura çekimi sonrasında “Sürekli İşçi Alım Sınavına" girmeye hak kazanan asil ve yedek adayların yer aldığı listeye https://personel.duzce.edu.tr/Duyuru/28363/surekli-isci-alim-kurasi-sonuclari  internet adresinden ulaşabiliyor.