Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Süleyman Özdemir, üniversitelerini geliştirmek için diğer illerdeki üniversiteleri inceleme çalışması doğrultusunda ilk olarak Düzce Üniversitesi’ni ziyaret etti. Rektör Özdemir, Düzce Üniversitesi’ni inceledikten sonra Rektör Nigar Demircan Çakar’la birlikte AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin’i makamında ziyaret etti. Ziyarette her iki rektör Çakar ve Özdemir’in yanı sıra Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Genel Sekreter Vekili Yardımcısı İbrahim Ethem Arıoğlu ve beraberindeki heyette hazır bulundu.


Keskin: “Rektörümüzü takdir ediyoruz”

Her iki rektörün parti il binasında ağırlamaktan dolayı çok memnun olduklarını söyleyen AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, “ Nigar Hocamız kısa süre içinde yaptıklarını görüyor ve takdir ediyoruz. Eğitim ve öğretime verilen destek ve yatırımları da yakından takip ediyoruz. Düzce Üniversitemiz kısa süre içinde büyük yol kat etti ve bundan sonra da edecektir. Süleyman Özdemir Hocamızın da Düzce’mizi tercih ederek ilk ziyaretini buraya gerçekleştirmesi bizi memnun etmiş ve gururlandırmıştır.” Şeklinde konuştu.

Özdemir: “Her anlamda oturmuş bir yapı gördük”

Düzce Üniversitesinin kampüsünü ve yapısını örnek almak için geldiklerini belirten Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Süleyman Özdemir, “Üniversitemizi geliştirmek için diğer illerde olan üniversitelerimizi inceleme kararı aldık. Nigar Hocamızla da daha önce görüşmüştük ve ilk olarak Düzce Üniversitemizi ziyaret etmek istedik. Nigar Hocamız bize genel anlamda bir brifing sundu ve kampüsü birlikte dolaştık. Her anlamda oturmuş bir yapı gördük. Yeterli arazi üzerine kurulan Düzce Üniversitemizin özellikle kampüsünün çok iyi olduğunu söyleyebilirim.” ifadelerinde bulundu.

Çakar: “Örnek alınacak konumda olmaktan memnunuz”

Ziyaret esnasında konuşan Düzce Üniversitesi Rektörü Nigar Demircan Çakar ise 10 yıllık süre içinde Düzce Üniversitesinin örnek alınacak konumda olmasının kendilerini oldukça memnun ettiklerini kaydetti. 

Haber:Y.SEVER