Düzce Kalkınma ve Tanıtma Vakfı'nın Temmuz ayı olağan toplantısı, Düzce Valisi Bülent Kılınç Başkanlığında Düzce Üniversitesi Rektörlük Toplantı Salonu'nda yapıldı.

Toplantıya Düzce Valisi Bülent Kılınç'ın yanı sıra, Düzce Üniversitesi Rektörü Profesör Doktor Funda Sivrikaya Şerifoğlu, Düzce Kalkınma ve Tanıtma Vakfı Başkanı Önder Tonyalı, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Büyük, Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Mustafa Kayıkçı, Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Doçent Doktor Bünyamin Dikici de katıldı.

Toplantıda, Üniversite hastanesinin acil servisinin kapanması konusu birinci öncelikli olarak görüşülürken, tefrişat çalışmaları süren yeni Araştırma Hastanesinin ihtiyaçlarının bir an önce temin edilerek en kısa zamanda açılabilmesi için yapılacaklar da gündeme alındı.

Düzce Kalkınma ve Tanıtma Vakfı'nın düzenlediği “Bir Oda da Senden” kampanyasına ivme kazandırılması için Vali Bülent Kılınç, Düzceli işadamları ile bizzat görüşerek destek isteyecek. Vali Kılınç'ın bu görüşmelere hiç gecikmeden başlayacağı öğrenildi.