2018-2019 eğitim-öğretim yılının ilk dönemi bugün çalan son ders zili ile sona erdi. Düzce Valisi Zülkif Dağlı da Kalıcı Konutlar’da bulunan Gazi Mustafa Kemal İlk ve Ortaokulu’nda karne dağıtım törenine katıldı. Dağlı’ya, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit de eşlik etti.



İlk dönemin sona ermesi dolayısıyla Gazi Mustafa Kemal İlk ve Ortaokulu’ndaki öğrencilerin karne heyecanına tanıklık eden Dağlı, sınıf sınıf dolaşarak öğrencilerin karnelerini ve karne hediyelerini takdim etti.



“Gerçekten çok mutluluk verici bir tablo”
Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı günün anlam ve önemine ilişkin yaptığı konuşmada şunları kaydetti:

“Çocuklarımıza karnelerini dağıttık biraz önce hep birlikte. Çocuklarımızın mutluluğu yüzlerinden okunuyor. Biz de gerçek velilerimizle birlikte sevinçlerine ortak olmuş olduk. Hatta bazı çocuklarımızın dedeleri burada. Gerçekten çok mutluluk verici bir tablo. Çocuklarımız 15 gün boyunca dinlenecekler. Havalar da biraz soğuk, dışarıda da oynayacaklar ama kendilerini üşütmeyecekler. İnşallah ikinci döneme çok daha zinde başlayacaklar.”



Anne-babaları ile birlikte okullara gelen öğrenciler ise, iki haftalık yarıyıl tatiline sevinçle girdi. İl genelinde toplam 70 bin 547 öğrencinin karne alırken Düzce'de 4 bin 407 öğretmen de 2 haftalık tatile girdi.

2018-2019 eğitim öğretim yılının ikinci dönemi 4 Şubat Pazartesi başlayıp 14 Haziran Cuma günü sona erecek.

Haber: Ö.YILMAZ


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ