23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 100.yılı sebebiyle TOKİ Mehmet Akif Ersoy İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Özge Duru Demirel, TBMM Başkanı  Mustafa Şentop ve Milli Eğitim Bakanı Sayın Ziya Selçuk ile 81 ilden öğrencilerin katılımları ile yapılan video konferansa katıldı.

Bugün saat 12:30 gerçekleşen video konferansta öğrencimiz iki defa söz alarak ilimiz ve uzaktan eğitim çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Milli Eğitim Bakanı Sayın Ziya Selçuk ile gerçekleşen görüşmede sorulan "Uzaktan eğitim çalışmaları kapsamında neler yapıyorsunuz?" sorusuna uzaktan eğitime geçildiği ilk günden itibaren evde çalışmalarımı öğretmeninin rehberliğinde ve ailesinin gözetiminde devam ettiğini söyleyen Özge, "Her gün planlı bir şekilde günümü geçiriyorum. EBA TV'deki dersleri hiç aksatmadan takip ediyorum. Hemen her gün öğretmenim çalışmalar gönderiyor. Onları yapıyorum. Takıldığım ya da anlamadığım yerde öğretmenimi arıyorum. Her gün mutlaka en az bir tane kitap okuyorum. Ev işlerinde aile yardımcı oluyorum. Resim yapıyorum. Kardeşimle oyun oynuyorum. Öğretmenim Eba üzerinden çalışmalar gönderiyor onları yapıyorum. Zaman zaman bize evde yapabileceğimiz deney ve ekstra çalışmalar veriyor. Uzaktan eğitim sürecini öğretmenim ve ailem sayesinde dolu dolu geçiriyorum. Ayrıca Düzce Milli Eğitim Müdürlüğü'nün youtube kanalında masal izliyorum. Yaptığımız çalışmaları öğretmenimiz milli eğitimin sosyal medya kanallarına gönderiyor; onlara bakıyorum. Ayrıca zaman zaman eğitimciler tarafından verilen seminerleri ailemle izliyorum." dedi.