Öncü Anaokulunun veli katılımıyla gerçekleştirdiği, çocukların bilgi ve beceri kazanmasına yardımcı olmayı amaçlayan ve yılsonuna kadar sürecek olan  “Teşekkür Ederim Anne, Teşekkür Ederim Baba” etkinliklerine devam ediliyor.

Etkinliklerin Pazartesi günü yapılan bölümüne katılan velilerimizden, Nazan Kambur, sanat faaliyetleri kısmında çocuklarla birlikte patates baskısı yaptı. Ayıcık, yıldız, çiçek, balık ve çam ağacı şeklinde hazırlanan patatesleri çocuklar sulu boya ile boyayarak şekillerini çıkardılar.

 

Furkan Komit ise,  çocuklar ile birlikte sarı- mavi ve sarı- kırmızı renk karışımları deneyi yaparak, elde edilen renklerle tuz seramiği hazırladı ve şekillendirdi.

Projenin Pazartesi günü yapılan son etkinliğinde ise, Gaye Kavaktan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları için çocuklar ile birlikte, Türk Bayrakları, balonlar ve kendi yaptıkları zincir süslemeleri ile birlikte sınıfı süslediler.

Etkinliğin Cuma günü yapılan bölümüne katılan Kadriye Can ise, okulumuzun Atatürk Büstünün önüne çocuklar ile birlikte çiçekler dikip onları isimlendirdiler, Çocuklar bu etkinlikte hem çok eğlendiler hem de dünyadaki çocuklara tek çocuk bayramını armağan eden Atalarını bir kez daha anmış oldular.