Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, okulda düzenlenen törenle 2019-2020 Eğitim Öğretim Sezonuna başladı. Düzenlenen törene Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ümit Ülgen, Genel Sekreter Ayten Nursel Kocadağ, Milli Eğitim Şube Müdürü Turan Şahin, Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Şahabettin Yavuz, okul yönetimi ve öğretmenler katılım sağladı.



Toplantının açılış konuşmasını yapan okul müdürü Şahabettin Yavuz, 2019-2020 eğitim öğretim sezonunun hayırlara vesile olmasını dilerken, geçmişte görev alan, yeni okullarına giden ve yeni katılan öğretmenlere teşekkür etti.

Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen törende konuşma yapan Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ümit Ülgen, TOBB’un geliştirdiği bu projeyi olumlu karşıladıklarını söylerken iş dünyasındaki yetişmiş personel eksiğinin meslek liseleri aracılığıyla tamamlanacağını belirtti.



Törende açıklamalarda bulundan Düzce TSO Genel Sekreteri Ayten Nursel Kocadağ, okulun ihtiyaçlarının karşılanması ve eğitim başarısının üstü sıralara çıkarılması hususunda gayret edeceklerini söyledi.

HABER: M.KADAŞ