Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, 2019-2020 eğitim ve öğretim yılının başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımladı.Öğretmen ve öğrencilerin yeni eğitim öğretim yılını kutlayan Başkan Özlü, şu ifadeleri kullandı:

"2019-2020 Eğitim Öğretim Dönemi bugün itibariyle başlamıştır. Başta görevli öğretmenlerimiz olmak üzere tüm eğitim çalışanlarımızın, öğrencilerimizin, velilerimizin yeni eğitim-öğretim yıllarını kutluyorum. Bizleri başarıya ulaştıracak en önemli kurum okul, en önemli araç eğitimdir. İnsan hayatında aileden sonra en önemli basamak olan okul, çocuklarımızı hayata hazırlayan ve eğitim imkânlarını sistemli bir şekilde sunan bir eğitim yuvasıdır. Tüm eğitim camiamızın yeni dönemi hayırlı olsun. Bu dönemin öğrencilerimiz, eğitimcilerimiz ve velilerimiz adına daha başarılı geçmesini temenni ediyorum."

"Tek umut kaynağı gençler ve çocuklardır"

AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, 2019-2020 eğitim-öğretim yılı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. İl Başkanı Mustafa Keskin mesajında şu ifadelere yer verdi:

 “Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin okullarına, arkadaşlarına ve öğretmenlerine kavuştuğu yeni bir eğitim öğretim dönemine daha başlıyor olmanın sevinç ve heyecanını hep birlikte yaşıyoruz. Birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde tek umut kaynağı gençler ve çocuklardır. Bu ülkenin geleceği olan çocuklarımızı milli ve manevideğerlerine bağlı, çağın sahip olduğu bilimsel ve teknolojik gelişmelerin içinde yer alan bireyler olarak yetişmesi için olan çabalarımız artarak devam edecektir. Gençlerimizin cehalet bataklığına saplanmasını isteyen kişilere en büyük cevap; okumuş bireyler olarak milletini yükselten çocuklarımız ve gençlerimizle olacaktır. Fiziki alt yapımızı tamamlayarak donanımlı ve bilgili gençler yetiştirir konuma gelmek için canla başla çalışıyoruz. Tüm bu duygu ve düşüncelerle sizleri selamlarken, 2019-2020 eğitim-öğretim yılının çocuklarımıza, gençlerimize, öğretmenlerimize, ailelere, ülkemize hayırlı olmasını diler, tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize eğitim yolculuklarında başarılar dilerim”


"Şimdi okula umutla ve heyecanla başlama zamanı"

İYİ Parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er de 2019-2020 eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Er, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Öğretmenlerimiz öğrencilerimiz ve velilerimiz için yeni bir dönem başlıyor. Şimdi okula umutla ve heyecanla başlama zamanı. Unutmayın ki dersleriniz için göstereceğiniz ilgi ve çalışma azmi sizi başarıya götürecektir. Bu başarı da geleceğe emin ve sağlam adımlarla ilerlemenizi sağlayacaktır. Toplumumuzun kalkınması, refah seviyesinin yükselmesi, ekonomik, sosyal ve kültürel yönden gelişmesi, ancak eğitimle mümkündür. Bu nedenle çocuk ve gençlerimizin Atatürk ilke ve inkılâpları ile Türk milletinin milli ve manevi değerlerini benimseyen, tarih bilincine sahip, özgür düşünen, kendine güvenen, bilim ve teknoloji üretebilen, iletişim kurabilme yeteneği yüksek, insana önem veren, demokrasinin ve insan haklarının değerini bilen bireyler olarak yarınlara hazırlanması en büyük hedefimiz olmalıdır. Bu önеmli sürеçtе; ilköğrеtimdеn yüksеk öğrеtimе kаdаr tüm öğrеncilеrin sоsyаl zihinsеl vе duygusаl yöndеn öğrеnim hаyаtlаrını sаğlıklı şеkildе sürdürmеlеrinin sаğlаnmаsındа idаrеci, öğrеtmеn vе vеlilеre önеmli görеvlеr düşmektedir. Her birey görеv vе sоrumluluklаrı еn iyi şеkildе yеrinе gеtirmelidir. Bu duygu ve düşüncelerle 2019- 2020 Eğitim öğretim yılının öğrencilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize, ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni eder, tüm eğitim camiasına başarılı bir yıl diliyorum."

HABER:C.ÜSTÜNER