Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in kararıyla Düzce İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, memleketi Samsun’un İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atandı. 5 yıldır Düzce’de görev yapan Yiğit, bugün itibariyle Düzce’den ayrılarak Samsun’a hareket etti. Yiğit, Düzceliler’e bir veda mesajı yayımladı.

Yiğit mesajında, “Çok değerli Düzceli hemşehrilerim, 1 Haziran 2016 tarihinde atandığım ve büyük bir onurla yürüttüğüm Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevimden, Samsun İl Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başlayacağım için bugün itibariyle ayrılıyorum. Görev yaptığım süre boyunca, çalışma arkadaşlarımızla birlikte Düzce'nin eğitim öğretim faaliyetlerinin her alanında birçok çalışma yürüttük. Amacımız; çocuklarımız için en doğru ve en güzel işleri yaparak, onları geleceğe daha donanımlı olarak hazırlamaktı.” ifadelerine yer verdi.

Her zaman Düzceliler’in kardeşi olarak kalmak istediğini belirten Yiğit, “Görevimden ayrılırken sizlere; bizlere göstermiş olduğunuz destekten dolayı teşekkür ederim.  Her zaman ve her yerde sizlerin bir kardeşiniz olarak kalmak isteğimi bilmenizi isterim. Allah'a emanet olun.” Sözleriyle de Düzcelilerle ve görev arkadaşlarıyla vedalaştı.

HABER: Mehmet GÜNESEN