Düzce Üniversitesi Çevre ve Sağlık Teknolojilerinde İhtisaslaşma Koordinatörü Prof. Dr. Halil İbrahim Uğraş, “Kırsal Alan Politika Reformları için Gençlik, Gençlik için Güçlendirilmiş Kırsal Alan” adlı projenin etkinliğine katıldı.

Avrupa Birliği tarafından finanse edilen, Çilimli Belediyesi tarafından koordine edilen, Çilimli İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Çilimli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığında gerçekleştirilen projede, Düzce Üniversitesi de yer alıyor.

Proje kapsamında, Düzce Üniversitesi Çevre ve Sağlık Teknolojilerinde İhtisaslaşma Koordinatörü Prof. Dr. Halil İbrahim Uğraş; Yıldız Teknik Üniversitesi’nin Davutpaşa kampüsünde katılımcı gençlere, ihtisaslaşma kapsamında Düzce ilinde gerçekleştirdikleri faaliyetler ile kırsal alanda kalkınma ve girişimcilik konusunda sunum yaptı. Sunuma üniversite yetkilileri ve öğrencilerin yanı sıra “Kırsal Alan Politika Reformları için Gençlik, Gençlik için Güçlendirilmiş Kırsal Alan” projesine öncülük eden Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz da katıldı.

Prof. Dr. Halil İbrahim Uğraş, çok verimli toprak ve su kaynaklarına sahip Düzce’de gençlerimiz için tıbbi/aromatik bitkiler, tıbbi mantarlar, arıcılık /arı ürünleri yetiştiriciliği ve bunlardan ürün geliştirme ile ilgili bilgiler verdi.

Haber: C.ÜSTÜNER


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ