Düzce’deki önemli kurum ve kuruşlarla eğitim alanında önemli işbirliklerine imza atan Düzce Safir Koleji’nin güç birliği zincirinin yeni halkası Düzce Belediyesi olacak. Zengin eğitim yelpazesini Düzceli öğrencilere sunmak için Düzce Belediye Başkanlığı ile bir protokol imzalama arifesinde olan Düzce Safir Koleji yönetimi, Başkan Dr. Faruk Özlü ile bir araya geldi. Kalıcı Konutlar’da bulunan belediyeye ait Erguvan Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen buluşmada basına bilgilendirme yapıldı.
 


“Kendilerini destekleyeceğiz”

Safir Koleji’nin eğitim girişimlerini desteklediğini belirten Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, şunları kaydetti:
“Düzce’mizde önemli bir eğitim kurumu olan Safir Koleji yöneticilerinin Belediye’mizi ziyaretinden son derece mutlu olduğumu ifade etmeliyim. Kendileriyle eğitim konularını görüştük. Safir Koleji’nin önümüzdeki dönemde yapayı düşündüğü projeleri görüştük. Bunlardan bir kısmını paylaşmak isterim, yeniden bir kitap fuarı yapmak istiyorlar, kendilerini destekleyeceğiz.”  
 


“Bir protokol çalışması yapıyoruz”

Belediye ile Safir Koleji arasında bir protokol çalışması yaptıklarını belirten Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, sözlerine şöyle devam etti:
“Bu protokol, Düzce Belediyesi’nin çalışanlarının çocuklarının daha iyi şartlarda ve indirimli bir şekilde eğitim almalarını sağlayacak. Diğer konular, Düzceli gençlerin Düzceli öğrencilerin daha iyi eğitim alabilmelerinin önünü açmak. Özellikle teknik eğitim konusunda Safir Koleji’nin yeni yatırımları olacak. Ben bakanlığım dönemimde de, teknik eğitimli kolejlerin kurulmasını desteklemiştim. Dolayısıyla Safir Koleji’nin bu girişimlerini destekliyorum. Kendilerine çok teşekkür ediyorum.”
 


“Safir Koleji’ne verdiği destek için çok teşekkür ediyorum”

Dr. Faruk Özlü’nün kendilerini ağırlamasından bahtiyar olduğunu söyleyen Düzce Safir Koleji Kurucu Genel Müdürü Dr. Cemil Keskin ise şu ifadeleri kullandı:
“Bakanlık tecrübeleri ile birlikte ülkemize müthiş katkılarda bulundular. Safir Koleji için vermiş oldukları destek ve temenniler için çok teşekkür ediyorum. Biz de Düzce’mizin çocukları için, nitelikli eğitim olması için kendi okullarımızda hem mesleki eğitim, hem teknik eğitim, hem robotik kodlama, sanat, spor eğitimlerini en nitelikli şekilde gerçekleştireceğiz. Düzce’mizi dünyaya açacak şekilde dil öğretimi performansımızla ön plana çıkacağız. Sayın bakanımızın da girişim ve katkılarıyla, sanayileşme konusunda ki tecrübeleriyle birlikte Safir Koleji de Düzce’ye en büyük katkıyı sağlayacaktır diye inanıyorum. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Sayın bakanımıza da çok teşekkür ediyorum.”

Haber: S.AYDINLI