Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Akçakoca Öğretmenevinde gerçekleşen toplantıda Akçakocalı muhtarlarla bir araya geldi. Toplantıya Milletvekili Keşir’in yanı sıra, İlçe Kaymakamı Yasin Öztürk, İl Genel Meclisi Başkanı Dursun Çakır, Belediye Başkan Yardımcısı Suat Madenci ve AK Parti İlçe Başkanı Dergah Akça, Akçakoca Muhtarlar Derneği Başkanı Rıdvan Acat ve 43 köyle 8 mahallenin muhtarları katıldı.



18 MİLYON LİRALIK ÖDENEK
Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, muhtarlardan gelen taleplerin Genel Merkez düzeyinde takipçisi olduklarını ifade ederken, Düzce genelinde muhtarlardan gelen 51 Milyon Liralık hizmet talebi için Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü’nün katkılarıyla muhtarların hizmet alanlarında kullanılmak üzere 18 Milyon Liralık ödeneğin bir kerede çıkarıldığını söyledi.
Düzce’nin köylerinde kullanılmak üzere İller Bankasından İl Özel İdaresi tarafından 5 yıl süreyle borçlanılarak Düzce’ye kazandırılan 18 Milyon Liralık bütçe, su ihtiyaçları ve parke taşı uygulamaları başta olmak üzere köylerdeki çeşitli ihtiyaçlar için kullanılacak.



GÜREŞ TRİBÜNÜ İHALEYE HAZIR
Akçakoca’ya kazandırılacak güreş tribününü için ihale sürecinin hızla başlayacağını belirten Keşir, teknik olarak hiçbir sıkıntının olmadığını ve proje için gerekli olan bütçenin hazır olduğunu kaydetti.
Keşir, mevsim şartlarına bağlı olarak devam edecek çalışmalar akabinde güreş tribününü bahar aylarına yetiştirmeyi hedeflediklerini de vurguladı.
Toplantının son bölümünde Akçakocalı muhtarların sorun ve taleplerine kulak veren Düzce Milletvekili Ayşe Keşir toplantı esnasında sık sık not aldı.



Haber; G. TEMEL