Düzceli esnafın en çok dert yandığı konuların başında gelen POS cihazı komisyonları ve cihaz bakım masrafları önemli bir gider kalemi oluşturuyor. PTT A.Ş. yeni hayata geçirdiği proje ile, online satışı olan esnaflar ile evden satış yapan vatandaşlara lansmana özel yüzde 0 komisyonlu POS hizmeti veriyor.

PTT A.Ş. bünyesinde verilen hizmetlere bir yenisi daha eklendi. Yeni tip koronavirüs salgını döneminde ekonomik açıdan zor günler geçiren esnaflara ve ev ekonomisine katkı sağlama hayali kuran kadın girişimcilere destek olmak amacıyla Akıllı Esnaf Projesi hayata geçirildi.

Proje kapsamında sosyal medya satışları, telefon satışları, stant, pazar ve evden satışlar, internet satışları ve esnafın kullanmış olduğu POS cihazlarında uygulanan komisyonu en aza indirilmesi hedefleniyor.

Projeyle girişimciler hemen satışa başlayabilecek ve ödemelerini de kolayca alacak. PTT Akıllı Esnaf Sanal POS ile web sitesinden kolay ve güvenli bir şekilde ödeme alınabilecek. Şirketi ve web sitesi olmayan girişimciler de link ile ödeme kabul edebilecek.