Düzce’de geçtiğimiz hafta müşterileri mağdur eden bir iletişim merkezi ile ilgili yaşanan sıkıntıların ardından Sepaş Enerji Kurumsal İletişim Müdürlüğü, Kalıcı Konutlar’ da işbirliğini sona erdirdiği yeni bir ödeme noktasıyla ilgili olarak, kamuoyunun bilgilendirmek için aldığı önlemleri paylaştı.

Düzce Kalıcı Konutlar Merkez Nalbantoğlu Mahallesi, 2. Düzce Bulvarı üzerinde faaliyet gösteren Işık İletişim’in 5 Şubat 2016, Cuma gününden itibaren yetkileri alındığı açıklandı. Yine bu tarih itibariyle Işık İletişim’den ödeme noktası tabelası da dahil olmak üzere Sepaş Enerji ile ilgili tüm görseller kaldırıldığı açıklandı. Adres bilgisi değişikliği de iletişim merkezi kapısına asılarak abonelerin doğru ödeme noktasına yönlendirildiği bilgisi verildi. Yine 9 Şubat 2016 Salı günü de Düzce’deki tüm abonelere konuyla ilgili bilgilendirme SMS’i gönderildiği kaydedildi.

Sepaş Enerji Kurumsal İletişim Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada abonelerin fatura ödeme konusunda herhangi bir aksaklık yaşamamak adına ödemelerini anlaşmalı PTT Şubesine veya Sepaş Enerji’nin Düzce’de yer alan yetkili ödeme noktalarına yapması istendi. Düzce Merkez'de yer alan iki yetkili ödeme noktalarının Kültür Mah. Namık Kemal İlköğretim Okulu karşısı ve Şerefiye Mahallesi Dergaz yanında olduğu hatırlatıldı.

HABER;S.KAŞKIR