Düzce Belediyesi'nin yeni hal merkezinde yapılan 'balık toptan dağıtım merkezi’ için açılış töreni düzenlendi.  
Açılışta konuşan, Balık Hali İşletmecisi Yesir Yıldırım, “Belediyenin katkılarıyla yapılan bu hal, tüm Batı Karadeniz’e hitap edecek.”dedi.
Belediye Başkanı İsmail Bayram ise Aziziye mahallesindeki pazaryerinde bulunan balık dağıtım merkezi verimli olmaması nedeniyle Düzce Belediyesi hal merkezinde yeni balık dağıtım merkezi oluşturduklarını söyledi.
Bayram, “Toptan balık hali Aziziye mahallesi’ndeki pazaryerinde hizmet veriyordu. Ancak orada çevre sakinleri tarafından ciddi şikayetler alıyorduk. Bu nedenle balık halini oradan ayırmak istedik. Orada sadece perakende olarak balık satışı yapılacak. Burada da Düzce’de toptan balıkçığın bölgeye hitap etmesi adına da yeni bir düzenleme olmuş oldu. Hem de mevcut pazaryerimizdeki mevcut sorunları gidermiş olduk. Balık beslenme açısında da çok önemli bir besin kaynağımız. İnşallah buradan hem Düzce’ye hem bölgeye güzel hizmetler verilecektir.”dedi.
Konuşmaların ardından edilen dualarla 'balık toptan dağıtım merkezi’nin açılış kurdelası kesildi. Bayram ve berberindekiler balık dağıtım merkezinin soğutma depolarını gezdi. Açılış, yemek ikramı ile son buldu.