Düzce’nin tek diyaliz merkezi olan Oray Diyaliz’in çalışanları 1994 yılından bu yana aralıksız yapılan ve geleneksel hale gelen yılbaşı yemeğinde buluştu. Geleneksel yemeğe Oray Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Aydın ve ailesi, misafirleri ve 55 çalışanı ile birlikte aileleri katıldı.

Gecede geleneksel hale gelen yemek ile ilgili açıklamalar yapan Orhan Aydın, 1994 yılından bu yana organizasyonu yaptıklarını belirterek,  “ Yaklaşık olarak 1994 yılından bu yana organizasyonumuz devam ediyor, sadece geçtiğimiz yıl koronadan dolayı yapılmadı. Çalışma arkadaşlarım eğlenmesi gerek, onlar benim iş arkadaşlarım, bizim kurumlarımızda patron yoktur, arkadaş vardır, dost vardır. Belki birçok başarıyı bu yüzden yakalayabiliyoruz, onların hepsini çok seviyorum, onlar benim dostlarım, kardeşlerim, abilerim, her şeyim, ben onlarla mutluyum”  dedi.

Geleneksel Oray Diyaliz Merkezi yemeğinden sonra çalışanlar ve aileleri müzisyen eşliğinde halaylar çekip, şarkılar söyleyip hep birlikte organizasyonun tadını çıkardılar.