Düzce ekonomisine yöne veren Düzce Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin akreditasyon denetiminden üstün başarıyla geçti. Odanın sunduğu hizmetlerin ve üye memnuniyetinin ön planda tutulduğu incelemeler sırasında tüm birimleri mercek altına alınan Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nın Avrupa standartlarına performans sergilediği tespit edildi.   

Kaliteli hizmet anlayışını C’den bir anda A kategorisine yükselme başarısıyla belgelendiren Düzce Ticaret ve Sanayi Odası, üyelerine uluslararası kalitede hizmet sunduğunu ispatladı.

Konu hakkında Öncü Haber’e özel değerlendirmelerde bulunan Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Dertli, “Avrupa standardında hizmet sunma misyonumuzun karşılığını görmenin mutluluğunu yaşıyoruz. TOBB Akreditasyon Belge Denetim Tetkiki sonucunda daha önce görülmemiş bir şekilde C kategorisinden A kategorisine yükselme başarısı gösterdik. Üyelerimize tüm birimlerimizle kaliteli hizmet vermeyi önemsiyoruz. Bunun sonucunu görmek gerçekten gurur verici. Hedefimiz her zaman üyelerimizin memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmak.” dedi.  

Türkiye’de odalar arasında bir statü göstergesi olan TOBB Akreditasyon Belgesi için yapılan denetimde ilk kez bir odanın C’de iken birden A kategorisine yükseldiğine dikkat çeken Dertli, “Normalde C’den B’ye ardından A kategorisine sınıf atlanır. Ancak biz, üyelerimize sunduğumuz adeta ‘5 yıldızlı’ denebilecek uluslararası kalitedeki hizmetimizle C’den direkt A’ya sıçradık. Bu gurur ve mutluluk Düzce adına hepimizin.” şeklinde konuştu.