Düzce’nin otomotiv sektöründe lider kuruluşu olan Kervan Otomotiv, başarılı çalışma ve yatırımlarla ilgi odağı olmaya ve dünya devi firmaların radarına girmeye devam ediyor. Rüştünü ispatlayan firmalara ait markaları bünyesine katarak büyümesini emin adımlarla sürdüren şehrin köklü kuruluşu Kervan Otomotiv, Kurucusu Şemsi Durdu’nun idaresinde deneyimli kadrosuyla müşterilerine kesintisiz hizmet vermeyi sürdürüyor.

Çatısında barındırdığı Opel, Peugeot ve Citroën markaları ile geniş ürün yelpazesi ve profesyonel servis hizmeti sunan Kervan Otomotiv, 3 markanın bölge bayiliğini almasının ardından peş peşe üst düzey isimleri ağırladı. 15 Haziran 2021 Salı günü, Groupe PSA Türkiye, Peugeot ve Citroën nezdinde gerçekleştirilen ziyaret kapsamında Groupe PSA Türkiye Başkanı Olivier Cornuaille, Citroën Genel Müdürü Selen Alkım ve Peugeot Genel Müdürü İbrahim Anaç, Kervan Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Şemsi Durdu ile bir araya geldi. Düzce'yi dev firmalarla buluşturan başarılı İş İnsanı Şemsi Durdu bu önemli ziyaretleri Öncü Haber’e değerlendirdi.

“Misafirlerimizi burada ağırlamaktan gurur duyduk"

Ziyaretlerin pandemi nedeniyle basın mensuplarına kapalı bir şekilde gerçekleştirildiğini aktaran Durdu, “Bu hafta ilimizde, Kervan Otomotiv’de çok önemli ziyaretçilerimiz vardı. 16 Haziran Salı günü buradaydılar.  Groupe PSA Türkiye Başkanı Olivier Cornuaille, Peugeot Türkiye Genel Müdürü İbrahim Anaç, Citroën Türkiye Genel Müdürü Selen Hanım ve Opel’in üst düzey yöneticileri hep birlikte burayı ziyarete geldiler. İlk deva üst düzey yöneticiler olarak yatırımlarımızı incelemek üzere Düzce’de kervan Otomotiv’de buluştuk. Onları burada ağırladık ve misafir ettik. Çok heyecanlıydık ve onları burada ağırlamaktan gurur duyduk. Biz o gün basınla birlikte iç içe olmak istiyorduk ama pandemi dolayısıyla basınla beraber olamadık.” şeklinde konuştu.

“Heyecanımıza heyecan kattık”

Gerçekleştirilen ziyarette, Groupe PSA Türkiye Başkanı Olivier Cornuaille’in 11 bin metrekarelik alana sahip Kervan Otomotiv’de incelemelerde bulunduğunu aktaran Durdu, “Türkiye Başkanı Olivier çok hassastı. Çok büyük bir hassasiyet ile tesisimizi gezdi ve inceledi. Hatta, ince detaylar üzerine çalışanlarımızla fikir alışverişinde bulundu. Hem sektörle ilgili hem de sektörle ilgili kendisi çok detaycı ve hassastı.  Bu detaycılığı memnuniyetle karşıladığımı belirtmek isterim.  Bu kadar işin ve yoğunluğun içinde bu detaylara hâkim olması beni özellikle sevindirdi. Bütün araçların detaylarını bildiğini gördüm. PSA, dünyada 1880’li yıllarda kurulmuş ve Citroën, Peugeot ve Opel gibi markaları bünyesinde bulunduran bir grup. Heyecanımıza heyecan kattık bunu kesinlikle söyleyebilirim. Müşteri memnuniyetlerini çok önemsediğini, bu bölgede Opel’den sonra bu markaları bünyemize katmamızın mutluluğunu ve tesisleri beğendiğini bize belirtmesi de bizi ayrıca mutlu etti.” diyerek ziyaretten duyduğu mutluluğu ve yaşadıkları heyecanı dile getirdi.  

“Hacmimizi arttırmayı planlıyoruz”

Bünyesine kattıkları üç dev marka ile gelecek yıllar için ciddi planlamalar içinde olduklarını kaydeden Durdu, “Bu üç markanın gücüyle hem Düzce’ye hem de bu Kastamonu’ya kadar uzanan bölgeye hitap ederek adet ve servis bakım hizmetleri hacmimizi arttırmayı planlıyoruz. Bu üç markanın gücüyle, otomotiv denince akla gelen diğer yan ürünlerle de besleyerek estetik, kaput filmi, egzoz pulu, tüp takma gibi ürünleri de katarak daha çok farklı olan işleri biz bu çatı altında verebiliyoruz. Örneğin sigorta, bankacılık işleri, kiralama ve plaka çıkarma gibi bütün işlemleri biz burada yapabiliyoruz. Bu hizmetler ile biz hacmi büyütmek ve müşteri memnuniyetini arttırmak gibi bir çaba içindeyiz. Bu çabayı biz PSA ile birlikte gücümüze güç katarak arttırmayı ve 2030-2040’lara varan planları biz şimdiden konuşmaya başladık.” diyerek gelecek yıllar için önemli planlarının olduğunun sinyallerini verdi.

Birlikte çalıştığı takım arkadaşlarına teşekkür eden Durdu, sözlerine şöyle son verdi:

“Bu çalışmada emeği geçen eşime çocuklarıma ve tüm takım arkadaşlarıma ve bu ziyarette heyecanla emeği geçen tüm takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.”

HABER: M. KİLELİ