Yurtiçi ve yurtdışına yaptığı yatırımlarla sürekli sektördeki büyümesini sürdüren A-Z Tohumculuk, Antalya’da düzenlenen Growtech Avrasya 2022 Fuarı’na katıldı.

 Fuarın gözde firması olan A-Z Tohumculuk Stantlarını, AK Parti İstanbul Milletvekili Nevzat Şatıroğlu, TSÜAB Türkiye Tohum Sanayicileri ve Üreticileri Alt Birliği Başkanı Yıldıray Gencer, ECOSA EKO Ülkeleri Tohumcular Birliği Genel Sekreteri Dr. Ali Üstün, AKSON Anadolu Aslanları İş Adamları Antalya Şube Başkanı Cahit Urfan, Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği (BAİB) Başkanı Ümit Çavuşoğlu, Antalya Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, AK Parti Antalya İl Başkan Yardımcısı Bekir Servet Ünal, ziraat odaları yöneticileri ve binlerce çiftçi ziyaret etti.

Fuardaki ilgiden oldukça memnun kaldıklarını belirten A-Z Tohumculuk Yönetim Kurulu Başkanı Ali Uzun, “A-Z Tohum olarak katılım sağladık .Dünyanın en büyük örtü altı üretim fuarı olan Growtech Fuarında bir çok ülkeden ve yurt içinde her bölgeden müşterilerimizi ağırladık .Fuar vesilesi ile Antalya’da toplanan bayilerimiz ile fuar dışında iş toplantısı gerçekleştirdik .Türkiye’nin tohum üretiminde dünyada geldiği noktayı da ortaya koyan fuara ilgi çok yoğun olarak gerçekleşti. Ben stantlarımızı ziyaret eden sektör temsilcilerimize, siyasetçilerimize ve çiftçilerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Ali Uzun ayrıca, konuk olduğu ulusal televizyon programlarında,  sektördeki gelişmeler ile ilgili bilgiler aktardı.