Düzce İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Kapsamında hibe desteğinden yararlanmak isteyen proje sahibi şirket, tarımsal amaçlı kooperatifler ile birliklere ve gerçek kişilere, yatırım konularına göre 250 Bin TL'den 1 Milyon TL'ye kadar karşılıksız hibe desteği verileceğini açıkladı.

İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada, hibe desteğinden yararlanmak isteyen yatırımcıların uygulama rehberine uygun olarak hazırlayacakları projelerin veri girişlerini en geç 4 Aralık 2016 tarihine kadar www.tarim.gov.tr web sayfasından yapmaları gerektiği bildirildi.

Açıklamada İl Müdürü Kabaoğlu’nun konuyla ilgili şu ifadelerine yer verildi:
“Tarımsal konularda yeni yatırım yapmak isteyenler ile mevcut yatırımlarını geliştirmek isteyen yatırımcıları Düzce'ye yatırım yapmaya davet ettik. Projeleri yapılan değerlendirmeler sonucunda desteklenmeye uygun bulunan proje sahibi şirket, tarımsal amaçlı kooperatifler ile birliklere ve gerçek kişilere, yatırım konularına göre 250 Bin TL'den 1 Milyon TL'ye kadar karşılıksız hibe desteği verilecek.”