2001 yılından bu yana Akçakoca’da, hizmet veren ve Ankara’da da şubesi bulunan Hamsi Balık Restoran, lezzetlerini Düzce’ye de taşıdı.

İstanbul Caddesi Krempark AVM karşısında hizmete giren Hamsi Balık Restoranın açılışına AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin, Düzce Belediye Başkanvekili Hüdaver Gösterişli, TDP İl Başkanı Sezgin Aktaş, Osmanlı Partisi İl Başkanı Şafak Postoğlu, AK Parti Akçakoca İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu, CHP Akçakoca İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz, Akçakoca eski Belediye Başkanları Fikret Albayrak, Cüneyt Yemenici, Düzce iş dünyasının tanınmış isimleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış töreninde konuşan AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin, küresel bir krizin yaşandığı dönemde Türkiye’de istihdama dayalı işyerlerinin açılmasının kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Avrupa’daki birçok ülkede kriz nedeniyle işyerlerinin kapandığını ifade eden Keskin, “Böyle istihdama dayalı açılışları Avrupa’nın birçok ülkesinde göremezsiniz.” diye konuştu.

Düzce Belediye Başkanvekili Hüdaver Gösterişli de, Hamsi Balık Restoran Zincirleri Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çubukçu ile yıllar önce kendi restoranında ortak iş yaptıklarının altını çizdi.

Hamsi Balık Restoran Zincirleri Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çubukçu ise, Düzce’ye yapmış oldukları yatırımdan ötürü memnun olduklarını ifade ederek, “İşyerimiz Düzce'mize ve halkımıza hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Hamsi Balık Restoran dualarla hizmete açıldı. Açılış kurdelesini AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin, Belediye Başkanvekili Hüdaver Gösterişli, İş İnsanı Şemsi Durdu ve Hamsi Balık Restoran Zincirleri Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çubukçu ile birlikte kesti.

Yapılan açılışın ardından davetlilere hamsi ve midye dolma ikram edildi…