6 bin 530 metrekarelik alan üzerinde inşasına başlanan, üzerine kurulacak güneş enerji sistemi ile kendi enerjisini kendisi üreterek ciddi bir ekonomik tasarruf sağlaması öngörülen Modern Pazaryeri Projesi çalışmaları en ince ayrıntı değerlendirilerek devam ediyor.

İnsan odaklı ve bir çok yenilik düşünülerek projelendirilen, sosyal donatılardan otopark alanına kadar mevcut pazaryerlerinden çok daha farklı bir konsept ile hizmete sunulması için temel atma töreninin gerçekleştirildiği Haziran ayından itibaren hummalı şekilde süren çalışmalar kapsamında binanın mimarisi de ortaya çıkmaya başladı.



VATANDAŞLAR KALİTELİ HİZMET İLE BULUŞTURULACAK
Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, kendine özgü mimarisi ve çok amaçlı yapısıyla 5 bloktan oluşacak modern pazaryeri projesi ile ilgili yaptığı açıklamada,  “Yaklaşık 7 bin metrekareye ulaşan kapalı alanı, 335 metre uzunluğu ile şarküteriden bakliyat dükkânlarına, balıkçı pazarından sebze meyve pazarlarına kadar bir çok esnafın yerini alacağı çok amaçlı modern pazaryeri projesi ile vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmak ve kaliteli hizmetle buluşturmak adına bir çok yeniliği de projemiz içerisine katacağız. Temel atma törenimizde de dile getirmiştim, bir kez daha yinelemek istiyorum; burası sıradan değil sıra dışı bir pazaryeri olacak. Projemizi kısa sürede tamamlayarak hizmete açmak için var gücümüzle çalışıyoruz.” dedi.