2010 yılına girmeye sayılı günler kala yılbaşı sofralarının vazgeçilmezlerinden olan hindi satışlarıda başladı. Düzce'ye bağlı çevre köy ve mahallelerde Hindi yetiştiriciliği yapan vatandaşlar, yılbaşının yaklaşması ile birlikte hindileri görmeye gelenlerin olduğunu ve satış yaptıklarını dile getiriyor.Ayrıca satıcılar, vatandaşa kolaylık sağlamak amacıyla , hindilerin temizlenme işlerinide yaptıklarını bildiriyor. Çamköy'de hindi yetiştiriciliği yapan Selami Kuru: “ Yılbaşına sayılı günler kala hindi görmeye gelenler oluyor. biz hindi yetiştiriciliği
yapıyoruz Hindilerin fiatları 50 ila 100 lira arasında değişiyor yılbaşı yaklaştığı için hindi almak isteyenler kapımızı çalıyor dedi.
Gürcü mahallesinde hindi yetiştiriciliği yapan Erdem Cindoruk ise: “ Yılbaşı geldi çattı. Yılbaşını kutlamak isteyen bazı kesimler hindiler için bize başvuruda bulundular. Biz hindileri kilosuna göre 60 ila 100 lira arasında satıyoruz bu fiata Temizlenme işlemleride dahil İstek olursa pişirip istenilen yere bir saat içinde teslim ediyoruz dedi.
Yılbaşı öncesinde marketlerde hindi satışına başladılar.
Marketlerde hindinin kilosu 8.5 liradan satılıyor.