İstikbal Şenkardeşler Mobilya Burhaniye Mahallesi Atatürk Bulvarı’nda hizmete girdi. Mağaza açılışına Vali Adnan Yılmaz, Belediye Başkanı İsmail Bayram, Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak,çeşitli siyasi ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Vali Adnan Yılmaz yaptığı konuşmada, yatırımcı Hacı Boydak’a 2023 yılına birlikte girelim diyerek Düzce’de üretim alanında yatırım yapmasını beklediklerini söyledi.

Yılmaz, “Bu güzel tesisin açılışı için bir araya geldik. İnşallah hayırsever girişimci Hacı Boydak’ı Düzce’de daha büyük yatırım yapmaya bekliyoruz. 2023’e birlikte girelim. Sayın Hacı Boydak ve Şenkardeşler bu mağazayı  ilimize kazandırdı minnettarız. Onlar  işinin amelesi, delisi, bizde işimizin amelesi delisi olmaya hazırız. Birlik beraberlik içinde, bu tür yatırımlarla Düzce’yi  layık olduğu marka şehir yaparız. Bu potansiyel Düzce’de var.” Dedi.

Belediye Başkanı İsmail Bayram ise, Düzce’ye üretim fabrikası kazandırılması halinde Boydak ailesinin yanında olacaklarını söyledi.

Bayram, “ Bu yatırımda büyük emeği olanlara ve sahiplerine hayırlar getirmesini dilerim. Hacı Boydak ‘ın söylediği gibi bu periyotta giderse Düzce’de açtıkları bir çok mağaza büyük fayda sağlayacak. Ancak benim kendilerinden başka bir istediğim var. Hep bu şekilde perakende ile Düzce’ye hitap etmektense üretime yönelik yatırım yapmanızı arzu ederiz. Güçlü bir firmasınız, Düzce’ye yatırım  kazandırırsanız her zaman yanındayız.” Dedi.

Şenkardeşler istikbal mağazasının dualarla açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından konuklar mağazayı gezdi.