Saydam Yemek, Düzce’de yemek sektöründe büyümeye devam ediyor. Kaliteli yemek hizmeti ve güler yüzlü personeli ile yıllardır Düzceliler’e farklı lezzetler sunan sektörün Düzce’deki öncülerinden Saydam Yemek, merkeze bağlı Kültür Mahallesi’nde bulunan 15 Temmuz Parkı’nda hizmete sokacağı restoran için son hazırlıklarını tamamlıyor.

Yeni şubesinde Türkiye’nin yöresel tatlarını müşterileri ile buluşturacak olan Saydam Yemek, hafta içinde yapacağı açılış öncesi, Erzurum’un önemli lezzetlerinden ‘Cağ Kebabı’nı bugün Düzceliler ile iş ve siyaset dünyasından birçok kişiyi ağırladı.

Açılış öncesi gerçekleştirilen sunuma, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaver Gösterişli, Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan, Yığılca Belediye Başkanı Rasim Çam, Düzce İl Genel Meclis Başkanı Çiğdem Günal, AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin, Öncü Medya Genel Yayın Yönetmeni Sadullah Ünsal ve birçok medya mensubu katıldı.

Gerçekleştirilen sunumda katılımcılara ‘Cağ Kebabı’ ve aşure ikram edilirken açılış tarihinin ise pazartesi veya salı günü yapılacağı belirtildi.

Saydam Yemek Yönetim Kurulu Başkanı Murat Saydam, Düzcelilere ‘Cağ Kebabı’ gibi önemli bir lezzeti sunacak olmalarından duyduğu mutluluğu Öncü Haber mikrofonu ile paylaştı. Saydam, “Burası pandemiden dolayı uzun bir süreden beri kapalıydı. Biz burayı Düzce Belediyesi iştirak şirketi Beltur A.Ş’den kiraladık. Düzceli hemşehrilerimize iyi bir tat iyi bir hizmet verebilmek adına böyle bir hizmet vermeye karar verdik. Başarılı olmak adına çalışmalar yapıyoruz. Bugün bir sunum yaptık vatandaşlarımıza. Açılışımızda inşallah pazartesi veya salı günü yapacağız.” dedi.

Öte yandan Cağ Kebabının özelliklerini Öncü Haber’e özel anlatan kebap ustası “Ben 50 senelik ustayım. Bu kebabın özelliğinin birincisi kuzu etinden oluşu, ikinci özelliği odun ateşinde pişmesi ve üçüncü özelliği ise sinirlerin etten ayıklanmış olmasıdır.” şeklinde konuştu.