Kanatçı Suat ismiyle Düzce’nin yerel markası haline gelen Kanatçı Suat, sektördeki büyümesine devam ediyor. “Kanatçı Suat-2 ” ismiyle Küçük Sanayi Sitesine ikinci şubesini açan firma, 3 ve 4’üncü Şubeler için ise çalışmalarına devam ediyor.

Talat Örnek: “Kanatçı Suat’ı bir dünya markası haline getireceğiz”

Küçük Sanayi Sitesine açtığı ikinci şubesini Düzcelilerin hizmetine sunan Kanatçı Suat’ın ortağı Talat Örnek,  “Biz Düzceliyiz, Düzceli olmaktan da gurur duyuyoruz. Ben Talat Örnek, kardeşim Suat Örnek. Kanatçı Suat’ın mimarı diyelim, işletmemiz ismini oradan alıyor kardeşimin ismini verdik. Kanatçı Suat olarak ana merkezimiz Yığılca ışıklarındaki Düzceliler öyle daha iyi bilir. Oradaki üç katlı binamızla 700 metrekare kapalı alan, çocuk oyun parkıyla Düzce’mize hizmet vermek için orayı aktif hale getirdik. Daha sonrada Küçük Sanayide böyle bir hizmetin eksikliğini hissettik. Buraya da Allah nasip etti Pandeminin bu zor sürecinde yatırımımızı yaptık burayı da aktif hale geçirdik.

Allah utandırmasın, Kanatçı Suat’ ı sadece Düzce değil, bir dünya markası yapabilmek için elimizden geleni abi kardeş omuz omuza sırt sırta böyle bir yola çıktık. Devam ettireceğiz, temennimiz bu. Şunu da ekliyim inşallah Kanatçı Suat olarak sadece Düzce’de değil farklı illerde farklı bölgelerde de hem Düzce’mizi tanıtarak hem de Kanatçı Suat’ı tanıtarak girişimlerimiz devam edecek. Temennimiz girişimlerimizin iyi olacağı şeklinde. Düzce’mizi her şey den önce tanıtmamız gerekiyor. Bu konuda Düzce Belediye Başkanımız sayın Dr. Faruk Özlü Bey çok çabalıyor. Hizmetleri takdire şayandır. Biz Düzce’mizi başta Türkiye’ye sonrada Dünyaya tanıtmak istiyoruz bunu da Kanatçı Suat’la başaracağımızı düşünüyorum” diye konuştu.

Suat Örnek, “Yatırımlarımıza devam edeceğiz”

Firmanın diğer ortağı Suat Örnek ise, sektördeki büyüme hedeflerini yerine getirebilmek için çalışmalara devam ettiklerini kaydederek, “Biz 2020 yılında buraya geldiğimizde pandemi döneminde bu işe başladık. Başladığımızda herkes bizle dalga geçti. Tabiri caizse üzüm asmasından tavuk yakalayıp da tavuk satacağımız şeklinde dalga geçildi. 

Ama gördük ki şuan Düzce’nin ilk ve tek Kanatçısıyız. Bunda da kararlıyız. Burası ikinci şubemiz, birinci şubemiz merkez şubemiz. 3. Şubemiz olarak Akçakoca şifalı suda başlayacağız nasip olursa. 4. Olarak da Kanatçı Suat Perakende satış olarak, insanlar mangala giderken bir Adana Kebabı, Urfa Kebabı, Çöp Şiş, Ciğer Şiş yapamıyor. Biz bunları soğuk satış olarak şişlerle direk insanlara hizmet olarak Kanatçı Suat Perakende satış olarak böyle bir hizmete daha başlayacağız. Allah nasibimizi kesmesin, iyi adımlar attığımızı düşünüyorum. Gerek Bakanımız olsun gerek Öncü Medya olsun sizin de bu süreçte yanımızda olduğunuzu görmekten mutluluk duyuyoruz. Yatırımlarımıza bu şekilde devam edeceğiz. Yaz sonunda da büyük bir ihtimal çevre illerden bir tanesinde de olacağız Kanatçı Suat adıyla” diye konuştu.

HABER: Savaş ARI