İmza attığı projelerle Düzce’nin çehresini değiştiren ve başarısını tüm Türkiye’ye kanıtlayan ALG Construction il dışındaki çalışmalarına da bir yenisini ekledi.

Bir dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerleyen şirket, bölgenin en büyük TOKİ ihalesi olan, Sakarya İli Kocaali ilçesi Caferiye Mahallesi 2 etap 403 konut ve 1 adet ticaret merkezi inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesinden oluşan ihaleyi almaya hak kazandı. 117.325.292,20 TL değerindeki proje ALG güvencesiyle yükselerek bölgeye değer katacak.

Konu ile ilgili açıklama yapan ALG Construction Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Algün, “Bölgemizin en büyük TOKİ ihalesini kazanmanın gururunu yaşıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Düzce’nin markası olarak ‘Geleceği inşa etme’ hedefiyle eşsiz projeleri hayata geçirmeye dün olduğu gibi bugün ve yarın da devam edeceklerini vurgulayan Algün, “Düzce’nin en büyük alışveriş merkezi ve yaşam alanı projesi başta olmak şehrimize ve Türkiye’ye değer katacak birçok yatırım için çalışmalarımız devam ediyor. Bir yandan Düzce’deki projelerimiz yükselirken diğer taraftan Türkiye’deki prestijli birçok yatırımı inşa etmeye talip oluyoruz. Son olarak yaklaşık 120 milyon TL değeriyle bölgenin en büyük TOKİ ihalesini almaya hak kazandık. Ülkemize hayırlı olması dileğiyle.” ifadelerini kullandı.