1994 yılından itibaren yayın hayatına başladığı günden bugüne, kalitesini her geçen gün yükselterek izleyicisine hizmet vermeye devam eden Öncü Televizyonu, karasal yayınına 2005 yılından itibaren internet yayıncılığını da ekleyerek yoluna güçlenerek devam ediyor.

“ÖNCÜ TELEVİZYONUNUN YAYINI, İNTERNETLE TÜM DÜNYAYA ULAŞTI”

Günümüzde geniş kitlelere ulaşma imkanı veren iletişim ağı internetle birlikte daha güçlü hale gelen Öncü Televizyonu, ‘oncurtv.com’ isimli internet sitesi ve mobil cihazlar için geliştirilmiş Android ve iOS işletim sisteme uyumlu haber portalı, Öncü Televizyonu yayınının Türkiye ve yurt dışında takip edilebilirliğini artırdı.



İşaretli bölgeler oncurtv.com'a Dünya üzerinden giriş yapılan yerler


Öncü Televizyonunun takip edilme oranlarındaki başarısı uluslararası geçerliliği olan internet bilgi şirketlerinin istatistiklerine de net bir şekilde yansıdı.

“RUSYA’DAN İLGİYLE TAKİP EDİLİYOR”

Dünya’nın en büyük arama motoru olan ‘Google’un ziyaretçilerin internet sitelerine nasıl, ne oranda ve ne tip etkinliklerde bulunduğunu belgeleyen ‘Google Analytics’ özelliğine göre bugün itibariyle ‘oncurtv.com’ adresi,  bu ay yaklaşık 600 bin kez görüntülenirken haber portalının Türkiye’de illere göre görüntülenme sayısını bakıldığında Düzce’yi Ankara ve İstanbul takip etti.



oncurtv.com'un Türkiye'de en çok ziyaretçisi olan ilk 10 ilin sıralaması

Google verilerine göre internet sitesi günlük ortalama 20 bin kez ziyaret edilen Öncü Televizyonunun Türkiye dışında en çok takip edildiği ülkeler ise sırasıyla Rusya ve Almanya oldu.  




Ülkelere göre takip edilirlik sıralaması

YURTDIŞINDAKİ SONUÇLARIYLA, RAKİP PORTALLARI YURT İÇİNDEKİ TAKİP EDİLME VERİLERİNE GÖRE GERİDE BIRAKTI

Verilerde dikkat çeken bir başka ayrıntı, ziyaretçi performansını raporlayan uluslararası internet bilgi şirketi ‘Alexa’ya göre ‘oncurtv.com’ Rusya’daki takip edilme sayısıyla Düzce’deki diğer yerel haber portallarının yurt içindeki takip edilme sayılarını geride bırakmasıydı.

“DÜZCE’DEKİ EN YAKIN RAKİBİNDEN 6 KAT FAZLA TAKİP EDİLİYOR”

Öncü Haber’in haber portalı ‘Alexa’ya göre Türkiye’deki haber portalları arasında bugünkü sonuçlar itibariyle bin 94 sırada yer alarak Düzce’deki diğer haber portalları arasındaki en yakın rakibine göre 6 kat daha fazla takip edildi.



Sonuç olarak internetin her geçen gün kullanımının artmasıyla ve teknolojinin uydu yayıncılığı yerine internet üzerinden yayıncılığa doğru gittiği bir süreçte Öncü Televizyonu her geçen gün takipçi sayısını artırıyor.

Haber:Y.SEVER