AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin misafiri olan iki iş insanı, ortak projeleri ve yurt genelindeki yatırımları hakkında bilgiler verdi.

Algün’e övgü ve kutlama

65. Hükümet’te Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yapan Özhaseki, sadece Düzce ve bölgede değil Türkiye’de adından söz ettiren projelerin mimarı olan Algün İnşaat’ın başarılı çalışmalarını ve ülkeye sağladığı katkı için Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Algün’ü kutladı.

Dev yatırım hakkında Özhaseki’yi bilgilendirdiler

Şehrin ilk ve tek markalı oteli olma özelliği ile 300 milyon TL maliyetle inşa edilecek Park Dedeman Düzce hakkında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’yi bilgilendiren iş insanları, 2024 yılında kapılarını açacak olan dev yatırımla Düzce’deki önemli bir eksikliğin giderileceğini ve turizme katkı sağlanacağına işaret etti.

“Ülke ekonomisine değer katıyorsunuz”

Geçmişte bakanlık ve büyükşehir belediye başkanlığı tecrübeleri olan deneyimli siyasetçi Özhaseki de büyük yatırımlara imza atan iki köklü şirketin ülke ekonomisine sunduğu katma değere işaret ederek, konuklarına tavsiye ve önerilerde bulundu.

İçerisinde yok yok

Öte yandan bir kompleks içinde yer alacak bölgenin en büyük oteli Park Dedeman Düzce, 130 adet standart ve 8 adet süit odada misafirlerini ağırlayacak. Yaklaşık 500 kişilik balo salonu; etkinlikler, nişan, düğün, kına gibi organizasyonlara ev sahipliği yapacak. Tesiste; yüzme havuzu, SPA ve fitness bölümlerinin yanı sıra restoranlar ve teras alanları da yer alacak.