22-28 Şubat tarihleri arasında kutlanan Vergi haftası etkinlikleri kapsamında Düzce defterdarlığı tarafından Düzce’de 2015 yılında beyan edilen ve 2014 yılı gelir ve kurumlar vergisi mükellefleri arasında en fazla vergi veren ilk 10 sırayı paylaşan mükellefler onurlandırıldı.

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü konferans salonunda yapılan törene Düzce Valisi Ali Fidan, Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Ali Güney, Garnizon Komutanı Albay Bilal Güvenir, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Düzce Defterdarı Ali Aykaş ve protokol üyeleri katıldı.

Törende konuşma yapan Vali Ali Fidan, Verginin vatandaşlık borcu olduğuna dikkat çekti.Defterdar Ali Aykaş ise vergi haftasının amacını anlattı ve hafta boyunca yapılacak etkinlikleri paylaştı.

Konuşmaların ardından 2014 yılı vergilendirme döneminde Kurumlar vergisi dalında birinci OLTAN fındık, ikinci HAŞEP kaplama, üçüncü ESMAK makine, dördüncü KAPSAN kaplama, beşinci GROPALLİ ısı sistemleri, altıncı DELTA toprak, yedinci AYPAR gıda, sekizinci ALMERT inşaat, dokuzuncu BALARISI gıda ve onuncu KOÇ inşaat oldu.

Gelir Vergisi dalında ise birinci Feyda Aypar, ikinci Hüseyin Sağlam,üçüncü İbrahim Temel, dördüncü Yılmaz Durmazoğlu, beşinci Mehmet Şen Hakoğlu ve altıncı Sıddık Konuralp oldu. Teşekkür belgeleri, mükelleflere protokol üyeleri tarafından takdim edildi.

Haber;S.KAŞKIR