Düzce'de bugün Vali Bülent Kılınç, AK Parti Milletvekili Metin Kaşıkoğlu, Belediye Başkanı İsmail Bayram, Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Metin Büyük, Ticaret ve Sanayi Odası Üyeleri ile sivil toplum örgütlerinin katılımıyla fabrikalara ziyaretlerde bulunuldu.

Ziyaretler sırasında açıklamalarda bulunan TSO Başkanı Metin Büyük, “ Düzce Esnaf Kefalet Kooperatifi, Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Ticaret ve Sanayi Odası ile Düzce'yi yönetenler burada bir fabrikanın üretime geçmesi mücadelelerimiz oldu. Bu fabrikanın Düzce'ye gelip yatırım yapması için çok destek verdik. Bu yeri Düzce'li bir yatırımcımızla kiralamak suretiyle faaliyete geçmesini sağladık. Daha sonra yeri satın alarak, fabrika oluşumunu sağladık. Şu anda fabrika ihracat yapabilen hatta çok önemli bir markaya üretim yapar konuma gelmiştir. Böyle bir fabrikanın Düzce'de olmasından dolayı son derece mutluyuz. Elbette fabrikada bazı sorunlar vardır, sorunlar bitmez. Bu konuda elimizden gelen gayreti göstereceğiz” şeklinde konuştu.

Fabrika gezileri ziyarette ise oldukça renkli anlar da yaşandı. Yapılan ziyaretlerin ardından protokol ve basın mensuplarına yemek verildi.