19 yıllık inşaat tecrübesiyle güven ve kaliteden ödün vermeyerek geleceği şekillendiren güç; Soykaya İnşaat, Düzce’nin en büyük projesinin altına imzasını attı. Aşiyan Konakları’nın inşaatını bitiren Soykaya İnşaat, Düzce’ye yatırım yapamaya devam edeceğinin sinyallerini verdi. Yatırımcılarından Aşiyan Konakları’nı Düzceliler için anlatmasını istedik.
 
Aşiyan Konakları; Düzce’nin Mimari Kimliğine Modern Çizgiler Katıyor.
Yeni çağın yaşam kültürünün bütün unsurlarını bir arada sunan Aşiyan Konakları, 70.000 metrekare alan üzerindeki 440 lüks konutla Düzce’nin mimari kimliğine modern çizgiler kattı.


 
Buradaki Tüm Detaylar, Hayatımızı Kolaylaştırılmak İçin Düşünüldü.
Konforlu bir yaşam için gerekli her şey dairelerinizde hazırlandı. Aşiyan Konakları’nda; sosyal tesisler, havuz, spor salonu, kreş, cami, kafe, gölet ve oyun parkına kadar bütün ayrıntı tek bir çatı altında toplandı. Size sadece buranın keyfini sürmek kaldı.
 Ferah ve fonksiyonel tasarımı, rengarenk bahçeleri ve sahip olduğu zengin sosyal olanaklarıyla Aşiyan Konakları hayatınıza keyif katacak.


 
Modern Tarzda Hazırlanmış Dairelerde Herkes Mutlu Olacak
Diafon sisteminden, Siemens 3’lü Ankastre mutfağa, merkezi süpürge sisteminden çöp öğütücülere, 1. sınıf işçilikle ve malzemeyle hazırlanmış duvardan dolaplara her şey Aşiyan Konakları’nda sizleri bekliyor.


 
Aşiyan Konakları Bire Bin Katacak
Şehrin yeni çekim merkezinde yapacağınız akıllı yatırım ile geleceğinize değer kazandıracak ve bu değeri günden güne katlayacaksınız.
 
Yeni Çağın Yaşam Merkezinde Sizde Yerinizi Alın, Geleceğe Sevdiklerinizle Mutlu Bakın!
 
0 380 526 26 90
www.asiyankonaklariduzce.com
Tüm Daireler Taşınılmaya Hemen Hazır!