2 Ekim’de yapılan Mesleki Komite ve Meclis Üyeleri seçim süreci ile başlayan Düzce Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde yeni seçilen meclis üyeleri, Düzce TSO’nun yeni başkanı ile meclis başkanını belirlemek için 8 Ekimde sandık başına gitmişti. Yapılan seçimlerde Erdoğan Bıyık Düzce TSO Başkanlığı’na, Tanju Acar ise Meclis Başkanlığı görevine getirilmişti.

TSO’da yaşanan kan değişiminin ardından Başkan Erdoğan Bıyık, Meclis Başkanı Tanju Acar ve odanın yeni yönetimine ‘Hayırlı olsun’ ziyaretleri devam ediyor.

TSO Başkanı Erdoğan Bıyık’ın eşi Filiz Bıyık ve Başkan Yardımcısı İbrahim Canpolat’ın eşi Ayşe Canpolat, Düzce TSO’yu ziyaret ederek, eşlerinin yeni görevlerini pasta keserek kutladı.

Konu ile ilgili Öncü Haber mikrofonuna konuşan Erdoğan Bıyık’ın eşi Filiz Bıyık, eşinin çok başarılı bir iş insanı olduğunu belirterek, “Düzcemi’ze eşim Erdoğan Bıyık’ın TSO Başkanlığı görevi hayırlı olsun. Kendisi çok başarılı bir insan, bu başarısını Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı görevinde de gösterecektir. Kendisini yeniden tebrik ediyorum” dedi.