Oda üyelerine uygun koşullarda kredi imkanı sunmak amacıyla Ziraat Bankası ile yapılan protokol, Düzce Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası'nda düzenlenen programla Ziraat Bankası Düzce Şubesi Müdürü Murat Öztürk ve Düzce Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Kudret Taş arasında imzalandı. Protokol imza töreni öncesi bir konuşma yapan Ziraat Bankası Düzce Şube Başkanı Murat Öztürk, oda üyelerine verilen kredi ile çeşitli avantajlar sunduklarını ifade etti. Öztürk ayrıca yapılan protokolün hayırlı olmasını dilediklerini kaydetti.

Düzce Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Kudret Taş ise son günlerde dünyayı etkisi altına alan küresel krizin Türkiye'de de hissedilmeye başlandığını hatırlatarak, böyle bir ortamda Ziraat Bankası'nın sağladığı bu kredi imkanın tüm oda üyelerine hayırlı olmasını diledi. Kudret Taş ayrıca, sağlanan kredi imkanı içinde Ziraat Bankası yetkililerine teşekkür etti.

Kredi protokolünden Düzce Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri de faydalanacak. Burada da düzenlenen programla Ziraat Bankası'ndan kredi alınma talebi imza töreniyle resmiyete dökülürken TSO Başkanı Metin Büyük, banka tarafından sağlanan kredinin tüm üyelere fayda sağlayacağını ifade etti. Büyük, bu sıkıntılı günlerde bu kredilerin çok önemli olduğunun da altını çizdi.