ÇOK POZİSYON VERDİK, YENİ HOCA  RİSK ALDI

Pazar günü oynanan Düzcespor Erzincanspor maçına taraftarımız çok büyük ilgi gösterriken ilk kez kale arakaları hınça hınç doldu. Taraftarımız saatler öncesinde stadı doldururken bilet alıp dışarda kalanlar oldu.

Düzcespor’un yeni teknik adamı Mustafa Sarıgül geçen hafta oynayan ilk 11’ den üç değişiklik yaparak oyuna başladı. Son maçlarda çok iyi oynayan Doğancan’ın yerine Onur’u cezalı duruma düşen Yusuf’un yerine Sıddık’ı ileri uçta oynayan Emrah’ın yerine Ömer Faruk’a ilk 11’de yer verdi.

Orta sahada Sıddık’ın ve ileri uçta Ömer Faruk’un oynaması normal gözükürken savunmanın en iyi oyuncusu Doğancan’ın oynamaması bizlere şaşırtıcı geldi. Düzcespor sahaya diziliş olarak 4-2-3-1 sistemi ile sahada yer aldı. İlk yarıda Düzcespor rakibe birçok pozisyon verirken üç net pozisyona girdi. Metin’in boş kale yerine üstten auta atması kendisine bu vuruş yakışmadı. Erzincanspor Düzce iline gelen takımların en iyisi ne yaptığı bilen istediği zaman oyunu hızlandırıp yavaşlatan bir takım Düzcespor’a gelince savunmada Onur zaman zaman hata yapmasına rağmen ikinci yarıda daha derli toplu gözüktü. Diğer stoper Kadir ise iyi oynadı. Sağ bek kaptan Enver çok ileriye çıkarak ileride oyunu zenginleştirdi. Sol bek Oğuzhan ise diğer maçlara nazaran daha iyi idi. Orta sahada Sıddık kendinden büyük işlere karışıyor çok ince pas atacağım derken topu fazla kaptırdı. Sıddık orta sahada mücadele eden kaptığı topları hemen en yakın arkadaşına vermesi gerekir. Bulut her zaman ki gibi orta sahanın beyni görevini yapmaya devam ediyor. Kenar oyuncular Metin ve Nevzat fazla etkili olmadılar. Ömer Faruk ilinden geleni yaparken yerini Emrah oyuna devam etti. Emrah oyuna dahil olduğunda Düzcespor’un hücum gücü azalmıştı. En dikkat edici olay ise kalecimiz Furkan’ın gösterdiği büyük başarı eğer Furkan kalesinde devleşmeseydi Erzincanspor bizi sahamızda yenebilirdi.

DÜZCESPOR İKİNCİ YARI KAYBOLDU

Düzcespor ikinci yarıda oyunun hakimiyetini tamamen Erzincanspor’a verirken fizik olarak oyundan çok düştük İkinci yarının ilk maçından bu yana neden bu takım hala hazır olmaz bunu anlamış değilim Yüklemede ve çalışmalarda bir yanlışlık olduğunu düşünüyorum yoksa bir takım 45 günde hazır olur. Düzcespor Erzincaspor önünde bir puan alırken bundan sonra ki maçların sonunda play off düşünecek çünkü lider aramızdaki puan farkı bir hayli fazla Düzcespor şampiyon olmayacaksa Erzincanspor şampiyon olsun derim nedeni çok iyi bir takım olduğundan diğer takımlar ise Düzcespor’un dişine göre olmasından kaynaklıyor.