Gölyaka ilçesinin turizmde daha çok parlaması için, Belediye Başkanı Yakup Demircan önderliğinde başlatılan çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Dün Düzce’ye gelen Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan, protokol ziyaretleri ve Konuralp bölgesindeki kazı çalışmalarının ardından, soluğu turizm bakımından büyük bir potansiyele sahip olan Gölyaka ilçesinde aldı.

Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan ile ilk olarak Kardüz Yaylası’na giden Bakan Yardımcısı Alpaslan, bölgenin kış turizmine açılması için gerekli çalışmaların başlatılacağı müjdesini verdi. Kardüz Yaylası’nın Gölyaka Belediyesi’ne tahsisi, babylift ve tesisleşme projesi ile ilgili Bakan Yardımcısı Alpaslan’a bilgi veren Belediye Başkanı Yakup Demircan, bu konuda bakanlığın desteğini istedi.

Ardından Efteni Gölü Peyzaj Projesi, Efteni Termal Otel, Güzeldere Şelalesi ile ziplayn projesini inceleyen Bakan Yardımcısı Alpaslan, Melen Parkı ve Kültür Park turizm sahasını gezdi ve Başkan Demircan’dan bilgiler aldı.

Bölgenin turizm potansiyeline hayran kalan Bakan Yardımcısı Alpaslan, Gölyaka Belediyesi tarafından hazırlanan tüm projelere destek verecekleri sözünü verdi. Belediye Başkanı Yakup Demircan ayrıca, Hacıyakup Köyü mevkiinde çıkan termal su ve sondaj çalışmaları hakkında, Bakan Yardımcısı Alpaslan’a bilgi verdi.

Haber: Savaş ARI

ÖNCÜ HABER UYGULAMASI ANDROİD İÇİN: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tebilisim.android.oncuhaber

ÖNCÜ HABER UYGULAMASI İOS (İPHONE) İÇİN: https://apps.apple.com/tr/app/%C3%B6nc%C3%BC-haber/id1080207561?l=tr