Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan, Türkiye Belediyeler Birliği'nce Ankara ATO Kongre Merkezi'nde düzenlenen Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongre ve Sergisi'ne katıldı.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılım sağladığı il ve ilçelere yönelik "Akıllı Sistemler ve Teknolojiler" konulu konferansta tüm yaşam alanlarına teknolojik anlamda katkı sağlayacak yenilikler tanıtıldı.


Etkinlikte, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Düzce eski Valisi ve şimdiki Ankara Valisi Vasip Şahin ile görüşmelerde bulunan Başkan Demircan, belediyeler eliyle Düzce'de yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler verdi.


Akıllı Şehirler Sergisi'nde stant açan firma yetkilileri temaslarda bulunan ve bunu değerlendirmeyi ihmal etmeyen Belediye Başkanı Yakup Demircan, Gölyakalı (Kum Mucit) Hasan Kum’un yaptığı icat ve projelerinde bizzat tanıtımını yaptı.


Türkiye Belediyeler Birliği'nin "Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongre ve Sergisi"nde Gölyaka için de uygun olabilecek ürünleri inceleyerek yetkililerle fikir alışverişinde bulundu.
HABER:C.ÜSTÜNER