Düzce Valisi Cevdet Atay, Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan, Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı ve İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit katılımıyla Gölyaka’ya gençlik merkezi inşa edilmesi için imzalar atıldı.

Bu imza ile İlçede bulunan ve Mili Eğitim Müdürlüğü’ne ait olan arazinin Gölyaka Belediye’sine tahsisi yapıldı. Projelendirme aşamasına tamamlanan gençlik merkezi için ihale işlemleri için çalışmalara başlandı.

Gölyaka’da bir anıt eser olacak olan merkezle ile ilgili proje görüntülerini ve detayları da Gölyaka Belediyesi paylaştı.

Modern mimarisiyle dikkat çeken merkezde 400 kişilik toplantı salonu, 80 kişilik tiyatro nikah salonu, kütüphane, has oda, derslikler, kafeterya, spor odaları, plates salonu ve müzik odası yer alacak.

Gölyakalıları heyecanlandıran projeyle ilgili belediyeden yapılan açıklamada, “İlçemize Gençlik Merkezi hayırlı uğurlu olsun. Gölyaka’yı geleceğe taşıyoruz. Söz verdik yapıyoruz. Projeler çizildi. İhale çalışmaları başladı. Gölyaka’nın geleceğinde gençler ön planda olacak İlçemizi gençler ile geleceğe taşıyacağız” ifadelerine yer verildi.

Gölyakalı gençlerin tüm ihtiyaçları düşünülerek hazırlanan proje ihalesinin tamamlanmasının ardından inşaat aşamasına geçilecek.

HABER: Mehmet GÜNESEN