Gölyaka Kaymakamı Abdullah Kurt ve Belediye Başkan'ı Yakup Demircan Gölyaka ilçesinde 2019-2020 Eğitim Öğretim yılında Liselere Geçiş Sistemi’nde (LGS) Yüzde 10'luk dilime giren başarılı öğrencileri tebrik ederek ödüllendirdiler.

 21 başarılı öğrenci ve aileleri için Güzeldere'de kahvaltı programı düzenlendi. Programa Gölyakalı akademisyenlerden Düzce Rektör Yardımcısı Prof.Dr.İlhan Genç ve Prof.Dr.Ayla Keçeci’de katıldı.  Programda Kaymakam Abdullah Kurt, öğrencilerin başarısından iftihar duyduğunu 2019 yılında %5'lik dilimde öğrenci bulunmazken 2020 yılında bu sayının 9 olduğunu,2019 yılında %10'luk dilimde sadece 4 öğrenci bulunurken 2020 yılında bu sayının 21'e taşındığını ve bu ivmenin rastlantı ile değil üst düzey motivasyon, gayret ve sıkı takiple sağlandığını belirtti.

Demircan: “Eğitime Her Zaman Destek Vereceğiz”

Belediye Başkan'ı Yakup Demircan ise eğitime her zaman destek verdiklerini ve vereceklerini belirterek, önümüzdeki yıllarda yapılacak sınavlarda yine meteryal desteği ve sosyal program desteğini Belediye olarak üstleneceklerini ifade etti. Annelerin çocukların başarılarında önemli rol oynadığını söyleyen Demircan, “Belediye olarak eğitime olan desteğimiz artarak devam edecek” dedi.

Program Kaymakam Abdullah Kurt ve Belediye Başkan'ı Yakup Demircan'ın öğrencilere belge, kalem seti ve kitap hediye etmeleri ile son buldu.