Göreve geldiğinden bu yana gerek turizm, gerekse sosyal amaçlı projeler ile dikkatleri üzerine çeken Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan, başarılı çalışmaları ile sadece ilçede değil Düzce kamuoyunda da adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor.

Yakup Demircan’ın belediye başkanlığı döneminde başlayan Gölyaka ilçesindeki değişim rüzgârları, farklı projeler ve yatırımlar ile sürerken, bugün de hizmete giren 4 yeni sosyal tesis için toplu açılış töreni düzenlendi.

Toplu açılış törenine AK Parti Düzce Milletvekili Fahri Çakır, AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz, İl Genel Meclisi Başkanı Çiğdem Günal ve vatandaşlar katıldı.

Demircan: Bu sosyal tesisi kadınlarımızın hizmetine sunduk

Törende bir konuşma yapan Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan, ilçedeki proje ve yatırımların artarak devam edeceğini belirterek, “Bugün Gölyaka’da 4 tane sosyal tesisin açılışını gerçekleştiriyoruz. Planlı bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz. İlk günden itibaren bir yol haritası çizdik. Gölyaka’nın bütün mahallelerinin sorunlarının röntgenini çektik. 105 metrekare kilit parkeye ihtiyacımız vardı, şu ana kadar 60 bin metrekarelik kilit parkeyi tamamladık. Bunları yaparken, aynı zamanda bu gördüğünüz sosyal tesisleri de halkımızın hizmetine sunduk. Gölyaka halkı her şeyin en güzeline layık. Burayı da açarken, gençlerimiz, ailelerimiz, kadınlarımız için bu sosyal tesisimizi tamamladık. İlçemizin bayan nüfusu 10 bin civarında. Bayanlarımızın bir sosyal tesisi yoktu, bayanlarımız için burasını, aile sosyal tesisi olarak açtık. Ama gençlerimiz de buradaki tenis kortundan ve her türlü imkânlardan faydalanabilecek.

Yine Gölyaka Kültür Parkı’na yaptığımız sosyal tesis, Cumakırı’na kazandırmış olduğumuz sosyal tesis, Yazıpınar’a yapmış olduğumuz sosyal tesis ve şu anda yine devam eden görsellerini gördüğünüz, başlanmış, bitmemiş projelerimizin yanında devam edecek projelerimiz de olacak. Elbette sizin rahatınızı, sosyal yaşantınızı en güzel şekilde yerine getirmek, rahat bir şekilde yaşamınızı kolaylaştırmak noktasında biz yerel yönetimler olarak elimizden gelen her gayreti bilmenizi istiyorum.” diye konuştu.

Keskin: Bu hizmetleri layık olduğunuz için bunları yapıyoruz

Düzce’nin tüm ilçe ve köylerinde yatırımların devam ettiğini belirten AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin de “AK Parti olarak Düzce’nin tüm ilçelerinde, tüm köylerinde ve tüm belediyelerinde bizim bir davamız var. Biz sizin karşınıza çıkıp, ‘Çok büyük işler yaptık, çok iyi yapıyoruz’ demiyoruz. Biz, siz bu hizmetleri layık olduğunuz için bunları yapıyoruz. Bugün hem dış güçlerin ekonomik olarak saldırıları var hem içeride hem dışarıda, bütün bunların karşısında da dimdik duran bir Cumhurbaşkanımız var, dimdik duran bir AK Parti var.” diye konuştu.

Çakır: Bu hizmetlerden herkes yararlanabilecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye’nin iç ve dış düşmanlarına karşı dimdik ayakta durduğunun altını çizen AK Parti Düzce Milletvekili Fahri Çakır ise, “İnanın bu yaptığımız işler sizlere ve sizden çok daha geniş kitlelere, yani Gölyaka halkına hizmet edecek tesisler ve yatırımlar. Bu yatırımların her bir tanesinde bir emek var, alın teri var. Sizlerin parası, vergisi ve sizlerin umutları var.

Tabii bizim sırtımızda siyasi bir formamız var. Ben AK Parti’nin kurucusu ve milletvekiliyim. Siyasi kimlik biliyorsunuz siyasetin gereği, demokrasinin gereği şart. Bizim siyasi bir tarafımız var, ama biz yaptığımız işler hizmetler bakımından siyaseti bir araç olarak kullanıp, sonucu hizmete getirdiğimiz böyle günlerde hep birlikteyiz. Yani bu tesislerden siyasi kimliği ne olursa olsun herkes yararlanabilecek.” açıklamalarında bulundu.

HABER: Savaş ARI