Kanal D’nin yeni yarışma programı "Yatıya Misafirim Var", her hafta farklı kültürlere sahip 5 yarışmacıyı bir araya getiriyor. Programda yarışmacılar misafirlerinin özelliklerine göre eksiksiz bir ev sahipliği yapmak için mücadele veriyor. Yarışmacılar, "Konuklarımı en iyi ben misafir ederim" diyerek, kıyasıya rekabet ediyor.

Yarışmanın bu haftaki bölümünde birbirlerini hiç tanımayan 5 yarışmacı arasında Gölyakalı tiyatro oyuncusu Talip Atasoy da yer alıyor. 

Gölyaka’nın tanıtımını yapacak

Programında 10 Aralık Perşembe günü saat 15.45’te yayınlanacak bölümünde diğer yarışmacıları Gölyaka ilçesindeki evinde ağırlayacak olan Talip Atasoy, ilçenin kendine öz kültürünü tanıtma imkanı bulacak.

Başkan Demircan’dan Gölyakalı yarışmacıya övgüler

Konu ile ilgili görüşlerini aldığımız Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan, yarışmacı Talip Atasoy’a başarılar dileyerek, “Talip Atasoy, yetenekli bir kardeşimiz. Biz Gölyaka Belediyesi olarak Atasoy’u İstanbul’a tiyatro eğitimine gönderdik. Böyle bir yarışma olunca da bizden, yarışma yapımcıları isim istediler ve biz de Talip’in adını verdi. Yarışma programının ilçemizdeki çekimleri tamamlandı. Perşembe günü Kanal D ekranlarında yayımlanacak. İlçemizin tanıtımı açısından çok iyi olduğunu düşünüyorum. Talip kardeşimizin Gölyaka ilçesini en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum.” diye konuştu.   

 ‘Yatıya Misafirim Var’ nasıl bir yarışma olacak?

Daha önce birbirlerini hiç tanımayan 5 yarışmacı, 5 farklı şehirde kıyasıya mücadele edecek. Yarışmacılar, her gün başka bir şehirde, o şehri temsil eden yarışmacının evinde misafir olacak ve geceyi orada geçirecek. Konuklar, o şehrin kültürünü tanıyacak, yemeklerini yiyecek ve misafirperverliğini yaşayacak.

 Yarışmacılar, günün sonunda ev sahibine puan verecek. Ertesi gün, başka bir şehir, başka bir yarışmacı ile şehirlerarası mücadele devam edecek. Eğlenceli, bir o kadar da stresli anların yaşanacağı programda, hazırlanan yemekler damaklara, gezilen görülen yerler de gözlere hitap edecek.

Her yarışmacının kendine özgü hayat hikayesi, yaşam şekli izleyiciyle buluşacak. Her bölümde başka bir şehir, başka bir yaşam tarzı ve hayat hikayesi ekrana gelecek. İzleyiciler bazen gülecek, bazen de yarışmacıların çekişmeli sahnelerine tanıklık edecek.

HABER: Savaş ARI