Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan’ın seçim döneminde Gölyaka halkına söz verdiği modern pazaryeri projesinde ilk kazma bugün vuruldu. Çalışmalarına bugün başlanan pazaryeri inşaatı alanında düzenlenen törene AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin, Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan, İl Genel Meclis Üyeleri, AK Parti Gölyaka Teşkilatları ve vatandaşlar katıldı.

Törende pazaryeri projesi ile ilgili AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin’e bilgi veren Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan, “4 bin 500 metre kare alana inşa edilecek kapalı pazaryerinin 2 bin 100 metre karesi kapalı alandan oluşurken, projede 2 basketbol sahası ve kafeteryalar gibi sosyal alanlara da yer verdik.  Kapalı pazaryerinin çatısına yerleştirilecek olan güneş panelleri ile de, pazaryerinin elektrik üretimini sağlayacağız. İnşaat çalışmaları tamamlandığında, Türkiye’de örnek gösterilen bir pazaryerine sahip olacağız” diye konuştu.

Gölyaka halkına hizmet verecek olan kapalı pazaryerinin inşaat çalışmalarına, kurban kesilmesi ve dualar edilmesinin ardından başlandı. İnşaat çalışmalarının önümüzdeki yıl içerisinde tamamlanacağı öğrenildi.

HABER: Savaş ARI