Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan’ın ev sahipliğinde düzenlenen iftar programına, ilçe halkı yoğun ilgi gösterdi. AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, MKYK Üyesi AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, AK Parti Düzce Milletvekili Fahri Çakır, Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gönül Asuk, AK Parti Yığılca İlçe Başkanları ile 5 bin davetli katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan iftar programında, Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan çocuklara Osmanlı Macunu ve Pamuk Şekere dağıtılırken, özel nostalji treni ile de gezi düzenlendi.  

Demircan: “Hizmetleri insan odaklı yapıyoruz”

İftar programının ardından açıklamalarda bulunan Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan, ilçe halkı ile birlikte iftar açmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İlçede bu tür organizasyonlara her zaman öncülük edeceğini ifade eden Demircan, 00:50 – “Rahmetin ve bereketin bol bol dağıldığı böyle bir gecede 5 bin kişilik misafirlerimiz ile birlikte iftarlarımızı açtık. Ben çok bahtiyarım, sonsuz şükranlarımı sunuyorum teşkilatıma ve Gölyaka halkına, bizleri böyle bir günde yalnız bırakmadıkları için.

Biz hizmetlerimizi zaten yapıyoruz. Rutin olarak, insanların yaşam standartlarını yükseltecek bütün hizmetleri insan odaklı olarak yapıyoruz. Ama böyle bir manevi hazlı bir günde hemşerilerimiz ile birlikte olmaktan, onlarla iftar açmaktan büyük mutluluk duydum” dedi.

Çakır. “AK Parti’ye her zaman verdikleri desteklerden ötürü Gölyaka halkına müteşekkiriz”

 

Gölyaka halkının her zaman AK Parti’ye büyük destek verdiğinin altını çizen AK Parti Düzce Milletvekili Fahri Çakır, “Tabii ki bu akşam burada bizi sizlerle buluşturan Belediye Başkanımız Yakup Demircan başta olmak üzere, tüm Gölyaka Belediyesi çalışanlarına, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Tabii ki bir pandemi dönemi geçirdik. Bu tür yemekleri, iftar programlarını, bir araya gelmeyi gerçekten özlerdik. Ama çok şükür ki; pandemi geride kaldı, inşallah bundan sonra önümüze bakacağız ve nice böyle güzel günlerde buluşacağız.

Siz Gölyakalı hemşerilerimiz, siyasette AK Parti’ye her zaman gerekli desteği verdiğiniz. Bu desteklerinizden ötürü sizlere müteşekkiriz. Bizleri seçtiniz, bizde sizlere hizmet etmek üzere, görevlerimizi ifa ediyoruz” diye konuştu.

Gülpınar: “Gölyaka’ya Peygamberler şehri Şanlıurfa’dan selam getirdim”

Gölyaka’da gördüğü manzaranın kendisini çok etkilediğini kaydeden AK Parti MKYK Üyesi ve Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, “Bu mübarek gecede öncelikle bizleri bir araya getiren Gölyaka Belediye Başkanımız Yakup Demircan’a çok teşekkür ediyorum. Çok güzel bir organizasyon. Biz beden olarak Ankara’dan geldik, ama ruhen de Peygamberler diyarı Urfa’dan geldik. Bütün Urfa’nın selamını ben sizlere iletiyorum burada. Gölyaka’da ilk defa bulunuyor olmama rağmen, gördüğüm manzara gerçekten beni çok etkiledi. Tabii bu organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ediyorum.

Yeni tanımama rağmen Gölyaka Belediye Başkanımız Yakup Demircan’ı çok başarılı buldum. Hakikaten bu pazaryerini Gölyaka ilçesine kazandırmış olması, hem bu güzel organizasyonu bizlere sunması ve bizi burada ağızlaması gerçekten bizleri çok memnun etti. Ben şimdiden mübarek Kadir Gecenizi ve akabinde mübarek Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.  

Keşir: “Sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyum”

Tüm Gölyaka halkının 11 ayın sultanı ramazan ayını kutlayarak sözlerine başlayan AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir ise, “Kıymetli Gölyakalılar; hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum.

Bugün burada misafirimiz olan Mehmet Kasım Gülpınar vekilimize de hoş geldiniz diyorum. Bu güzel mekânda sayın başkanımız Yakup Bey’in çalışmaları sırasında söz verdiği ve önemli bir ihtiyacı olan bu pazar yerinde sizlerle birlikte olmaktan mutluyum. Herkese teşekkür ediyorum. Şimdiden hayırlı bayramlar diliyorum” ifadelerini kullandı.