Düzce Üniversitesi Yönetimi, Gölyaka yerel yönetimiyle bir araya gelerek Düzce ve Gölyaka’da yapılacak çalışmalar ve iş birliği imkanları hakkında görüş alışverişinde bulundu.


Kahvaltı programı şeklinde gerçekleştirilen toplantıya; Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Gölyaka Kaymakamı Abdullah Kurt, Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan, Düzce Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İlhan Genç, Prof. Dr. İdris Şahin ve Prof. Dr. Mehmet Akif Öncü, Genel Sekreter Hasan Sadi Ateş, Senato Üyeleri ile kurum ve kuruluşların temsilcileri katıldı.



Programda konuşan Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan, bilimi her zaman önemsediklerini belirterek üniversite-sanayi iş birliğinin gerekliliğine vurgu yaptı. Üniversite-sanayi iş birliğinin yerel yönetimlere de önemli katkılar sunduğuna vurgu yapan Demircan, Düzce Üniversitesi’nin değer üretme noktasında yaptığı faaliyetleri takdirle karşıladığını ifade etti.


Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan’ın vesilesi ile doğduğu şehir Gölyaka’da bir arada olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi. Gölyaka’nın tarımı, doğası ve turizmiyle büyük potansiyeli olduğunu söyleyen Rektör Çakar, Gölyaka için somut projeleri olduğunu belirterek programa katılanlara teşekkür etti.