Düzce şehir merkezine 35 kilometre uzaklıkta olan Gölyaka ilçesi sınırları içerisindeki Güzeldere Şelalesi Tabiat Parkı, yaz –  kış demeden doğaseverlerin uğrak yerleri arasında bulunuyor.

Eşsiz kar manzarası ile görsel bir şölen sunan Güzeldere Şelalesi Tabiat Parkında bulunan sosyal alanlarda ziyaretçiler en iyi şekilde ağırlanıyor.

Düzce'nin doğal güzellikleriyle ünlü olan Güzeldere Şelalesi Tabiat Parkı özellikle İstanbul, Ankara, Sakarya, Kocaeli ve Yalova'dan günübirlik gelen tatilcilerin gözde mekanı olurken, tabiat parkı içerisinde bulunan kaliteli hizmetin sunulduğu restoranda da leziz yemeklerin tadına varıyor.

Gelen ziyaretçiler ayrıca, Tabiat Parkı içinde bulunan bungalov evlerinde geceyi geçirme imkanı bulurken, ayrıca karavan ve çadır kampı yapmak isteyenler içinde özel alanlar bulunuyor. Tabiat Parkına gelen Doğaseverlerin büyük bölümü, mangal yaparak eşsiz kar manzarasının tadını çıkartıyor.

Tabiat Parkında, hafta sonları büyük yoğunluk olduğu gözlemlenirken, çok sayıda kişinin sömestr tatilinde için rezervasyon yaptırıldığı bildirildi.

HABER: Savaş ARI